Rustig einde Bevrijdingsfestival Overijssel

Zwolle – Het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle is een succesvolle editie geweest. Lange tijd leek het erop dat editie 2016 een bezoekersrecord op zou leveren, maar zover kwam het niet. Het avondprogramma was afwisselend, en met Manu Chao had het een feestelijke afsluiter, maar erg druk was het toen niet meer.

Voor een buitenfestival waren er 5 mei misschien wel perfecte omstandigehden. De hele dag een aangenaam zonnetje en een prima temperatuur. Het aanwezige publiek genoot dan ook met volle teugen. Vanaf de start van het bevrijdingsfeest wisten de festivalbezoekers Park de Wezenlanden te vinden. In de middaguren was het behoorlijk druk, maar tot een bezoekerstop kwam het gelukkig niet. Rond 16.30 uur waren de meeste personen op het festivalterrein. In de avonduren waren er, naast de optredens van Delain en Bökkers, niet meer zoveel mensen in het park. Mogelijk dat het ontbreken van populaire artiesten of publiekstrekkers daar debet aan is geweest.

bfo_zwolle-41.jpg 

bfo_zwolle-55.jpg 

img_6609.jpg 

Via Lees verder meer foto’s… 

 

bfo_zwolle-32.jpg

bfo_zwolle-54.jpg
 
img_6637.jpg  
 
bfo_zwolle-56.jpg 
 
bfo_zwolle-34.jpg 
 
bfo_zwolle-33.jpg 
 
bfo_zwolle-35.jpg  
 
bfo_zwolle-58.jpg 
 
bfo_zwolle-40.jpg 
Artikel delen:
Reacties 4
  1. foto #1 : de meneer vooraan omvat het reuzenrad ….knap gezien door de fotograaf, het is geen Photoshop.    Maak melding

  2. Wat mij betreft een prima BFO. De line-up was, mijns inziens, niet zo scherp als voorgaande jaren, maar goed, muziekvoorkeur is iets persoonlijks. Het weer was prachtig, er was bier, er was muziek en er waren mensen: wat kan een festival(ganger) nog meer wensen?

    Ook mooi dat op ‘het eiland’ nu een aangewezen looprichting bedacht is (brugje om op het eiland te komen, de drijvende brug om eraf te komen), maar het was voor velen klaarblijkelijk wennen en/of moeilijk om de aanwijzing op te volgen.


    Maak melding

Reageer