Succesvol danceevent Dance4Liberation

Zwolle – Op een terrein aan de Blaloweg in Zwolle vond donderdag 5 mei het danceevent Dance4Liberation plaats. Het dance festival van High Energy Events kende een supereditie. Fantastisch weer en een uitverkocht huis.

img_5137.jpg

Het open terrein aan de Blaloweg (bedrijventerrein Voorst) in Zwolle kon dit jaar onder voorwaarden gebruikt worden voor twee evenementen. Burgemeester en wethouders wilden meewerken aan het verzoek van organisator High Energy Events om tussen 22 april en 8 mei twee (dance)feesten op deze locatie te geven. Het betrof de danceevents Kingdance en Dance4Liberation. De proef met de nieuwe locatie komt voort uit het streven van de gemeente om de balans tussen de lusten en de lasten bij evenementen te bewaren: bezoekers van evenementen moeten kunnen genieten van het programma, omwonenden moeten zo min mogelijk overlast ervaren.

img_5221.jpg

img_5130.jpg   

Via Lees verder meer foto’s… 

Uit een evaluatie die Zwolle eerder hield van het evenementenbeleid in de Overijsselse hoofdstad kwam naar voren dat die balans in een aantal gevallen beter georganiseerd kan worden. De gemeente inventariseert daarom op welke plek(ken) in de stad evenementen mogelijk zijn. De pilot aan de Blaloweg draagt bij aan dat onderzoek. Het terrein langs de Blaloweg is van de gemeente.

img_5263.jpg 

img_5168.jpg 

img_5251.jpg 

Artikel delen:
Reacties 72
 1. Wat een enorme herrie in Stadshagen, 12 uur lang “meegenieten”. Kon niet eens horen wat ze op TV zeiden, de muziek van die scheitevent overstemde het geluid.


  Maak melding

 2. Verrassend dat de eerste reactie van een zuur verbitterd persoon komt. Zelf geen feestjes gehad? De wind stond richting Stadshagen, dan hoor je het ja. Wat is het probleem? Ik heb ook gratis mee kunnen genieten in de tuin. Een keer in t jaar. Geen probleem. 🙂


  Maak melding

 3. Een keer in t jaar. Geen probleem. smilies.

  Gaan Kingdance, Megabase, Megawatt en fusion of Dance nu definitief allemaal niet meer door?


  Maak melding

 4. Geweldig om te zien EN horen hoeveel mensen er genoten van dit festival!
  Ja, ik woon in Stadshagen en kon het goed horen. Maar wat zielig dat er mensen zijn
  die het meteen weer af moeten kraken en zich niet kunnen verplaatsen in alle mensen die er wel een dagje van genieten!
  En weet je klokslag 0.00 uur was het stil! Toptoptop!
  Volgend jaar weer!


  Maak melding

 5. Geen enkel probleem hier in stadshagen, alleen azijnzeikers klagen dat het te hard was. Nou en!!! 1 a 2 keer per jaar niet die kut herrie van je buren aanhoren???? nee heb er geen probleem mee…..


  Maak melding

 6. “de muziek van die scheitevent overstemde het geluid.”

  Met deze grammatica kan je de persoon in kwestie ook niet serieus nemen. Zal wel aan zijn eigen intellect liggen dat hij/zij een ander niets gunt.


  Maak melding

 7. Ik wil niet zeuren maar ook in westenholte was het enorm lawaaiig.
  Kan die volumeknop nu echt niet wat naar beneden.
  Ik ben muziekliefhebber en bezoek regelmatig concerten maar ik vind dit toch echt buiten alle perken.
  Kan me voorstellen dat er mensen zijn die hier echt veel last van hebben (denk aan mensen met kleine kinderen die niet kunnen slapen).
  Voor de voorstanders/liefhebbers: Waarom moeten anderen van jullie feestje “meegenieten”.
  Gemeente : stel paal en perk en het volume!!!!!!!!


  Maak melding

 8. Wat een mooie locatie aan de foto’s te zien. Dat huis op de achtergrond is wel erg gaaf.

  Woon zelf in Stadshagen ‘Oud’. Hoorde gisteravond muziek, maar niet storend. Kinderen hebben ook gewoon geslapen. Dochters raam stond ‘op de muziek’, maar heb haar er niet over gehoord.

  Het is gelukkig niet elk weekend. Kan me voorstellen dat als je er dichtbij woont, dat het vervelend kan zijn. Het is dan ook gelukkig maar een paar keer per jaar. Blijft toch geven en nemen. En je niet te veel ergeren. Is niet goed voor de bloeddruk.


  Maak melding

 9. Gemeente neem uw klagende inwoners serieus en stop deze oorverdovende herrie. Stop met deze Pilot want u jaagt de bewoners van Westenholte en Stadshagen tegen u in het harnas.

  De geluidsoverlast in Westenholte en Stadshagen was enorm en niet acceptabel.

  Of moet er een 2e actiegroep komen die rechtszaken moet gaan aanspannen tegen de gemeente en/of organisatie onder de naam HUWES (Herrie Uit Westenholte En Stadshagen)?


  Maak melding

 10. Klagen over herrie is zoooo 2015…
  De volumeknop bij evenementen is dankzij HUDS sinds vorig jaar al meer dan gehalveerd. Meerdere organisatoren hebben daardoor Zwolle al de rug toegekeerd. Kan er dan helemaal niets meer? Moet echt álles weg?


  Maak melding

 11. Geluid was enigszins hoorbaar in Stadshagen. Geen probleem hoor voor die enkele keer in het jaar. Gisteren kwam ik er nog langs fietsen en het was mooi om te zien dat zoveel jongelui het naar hun zin hadden.


  Maak melding

 12. Kan er niet eens gepraat worden over het daadwerkelijke event zelf? Sinds eind 2014 lees ik onder deze berichten alleen maar comments over het geluidsvolume. Geen enkele reactie over de aankleding, DJ optredens, lichtshows etc.

  Ik ben er niet geweest omdat ik in het buitenland zit, ook al wilde ik graag gaan. Om mee te genieten probeer ik dan maar de berichten en comments te lezen, maar helaas. Ik kan amper iets anders vinden dat het eeuwige geluidsvolume. Journalistieke hoogstandjes dus deze diepgaande tekst. Gelukkig zijn er wel mooie foto’s. Dank hiervoor


  Maak melding

 13. Aanvulling op mijn vorige bericht: in andere berichten wordt bijvoorbeeld zo geschreven:


  De rockband Tricklebolt, waarvan drie leden afkomstig uit Lemele en de drummer uit Zwolle gaf een strak stampend optreden met alleen eigen nummers, waaronder ⤽Untouchable⤝ en ⤽1996⤝. Met drie gierende gitaren wisten ze een stevige rock neer te zetten ondersteund door hun Hamond orgel, een dreunende bas en een drummer die telkens met een knetterend drumsalvo aan het einde van elk nummer een vette punt zette”

  Een heel verschil met hier.


  Maak melding

 14. Hoe hard of zacht het geluid ook staat. Om op een heel terrein muziek te laten horen moet de muziek een bepaald volume hebben.

  Niet eens zon hele harde herrie hoeft het dan te zijn.

  Staat de wind dan de kant op van je wijk dan kan je gegarandeerd meegenieten, terwijl je achterop het terrein de muziek misschien niet eens goed kan volgen

  Ik woon pal naast het weezelanden park maar heb vanuit huis niks van de muziek gehoord: de wind stond de andere kant op.

  Dus ja misschien heb je 1 a 2 keer per jaar wat meer geluid in de tuin/huis. Maar dat heb je ook als bijvoorbeeld de buurman een nieuwe badkamer krijgt.


  Maak melding

 15. Jammer dat er gelijk negatief wordt gepraat over de mensen die er last van hebben.

  Misschien kunnen de mensen die het niet te hard vinden voor de buurt: zo’n hardstylefestival. Mensen die daarvan houden. Kunnen die eens uitleggen waarom het zo hard moet en waarom het niet zachter kan.
  Laat het me eens snappen. Ik ben er echt nieuwsgierig naar.
  Het is niet een aanval of zo. Die vijandelijke sfeer tussen voor en tegen is helemaal niet leuk.

  Als het hier thuis al vervelend voelbaar is in mijn oren (en mijn lijf, maar mijn oren vind ik echt irritant: dus heb ik oordopjes ingedaan), en mijn huisdier pas om 24u weer rustig is: hoe is dat dan wel niet op dat festivalterrein? Of vinden jullie dat misschien juist een prettige ervaring?
  Het lijkt me ook niet gezond voor je oren. Of lopen jullie ook met oordopjes in?  Maak melding

 16. Word echt niet goed van die zeikerds. Als dit nu elke week zo was, misschien, maar je leeft in een stad. Wen eraan. Kun je hier niet tegen ga dan lekker in een afgelegen plek wonen. Ook de dorpen om Zwolle heen hebben feestweken. Denk je dat daar geen live/muziek is?
  Ik begrijp echt niet!!! Waarom je in Zwolle woont als je niet tegen een beetje geluid kunt.


  Maak melding

 17. @holtenbroeker: Het gaat erom dat je de muziek niet alleen hoort maar ook voelt. En dat zijn juist de bassen die ook zover dragen.

  @Eppe2: Heeft helemaal niets met welk geloof dan ook te maken.


  Maak melding

 18. Christelijk hierroo.. en een GROOT voorstander van dergelijke feesten in Zwolle. Hoe meer hoe beter! Het leven moet je vieren.


  Maak melding

 19. Muziek was goed te horen in Stadshagen. Ik hoop dat de feestgangers zich goed vemaakt hebben en dat de gemeente inziet dat dit soort feestjes nodig zijn voor de jeugd in en om Zwolle. Er wordt al zoveel weggehaald voor de jongeren. Wij zijn zelf ook jong geweest.


  Maak melding

 20. Muziek heeft een bepaald geluidsniveau nodig om de artistieke waarde te kunnen beleven. Dit ongeacht genre. Dit omdat het geluid de mensenmassa moet overstemmen. Als dit niet het geval is kan er niet van de muziek worden genoten. Ik blijf mij verwonderen over mensen die dit niet snappen..? Je kan het vergelijken met op een verjaardagfeest met veel praten mensen een film kijken (en volgen). Je zou hier ook het geluid harder zetten om het goed te kunnen volgen.

  Daarnaast was het voor de festival mensen perfect weer, maar voor de thuiszitters wellicht het meest ongunstige weer. Door meteorologische invloeden kan de geluidsoverdracht sterk variëren, met name bij afstanden groter dan 50
  m. Bij meewind of sterke temperatuurinversies (positieve temperatuurgradiënt) zijn de immissieniveaus hoger dan
  bij tegenwind of sterk negatieve temperatuurgradiënten, waarbij zich een zogenaamde `geluidsschaduw’ kan
  vormen. Bovendien blijkt de overdracht bij meewind en temperatuurinversie veel stabieler te zijn dan bij andere
  meteorologische omstandigheden.

  Het is balen, vervelend en ik snap dat mensen zich enorm storen aan de bastonen in huis. Maar hier kan niets aan veranderd worden. Zelfs bij vermindering van het geluid van 10 a 20% dan zou je dezelfde dreunen nog in huis horen.  Maak melding

 21. Waar is het respect voor Hemelvaart gebleven? Ik lag te schudden in mijn bed in Stadshagen. Wat ern lawaai. En dat op zondag. Schande.


  Maak melding

 22. Meerdere auto alarmen zijn afgegaan in Stadshagen en Westenholte. Tot vroeg in de nacht.

  De kassi?res bij de Gamma hadden de oordoppen in vanwege die herrie.

  Volgens mij is dit de laatste keer geweest.


  Maak melding

 23. @Rudolf
  Met die gedachten zit je op dezelfde golflengte als een IS terrorist. Brussel al weer vergeten denk ik? De tijd gaat ook zo snel…….Jammer man.


  Maak melding

 24. Ik moest vanochtend op mijn giets al slingerend mijn weg vinden naar het station.
  Nee ik gebruik niets en drink ook niet.

  Overal glas. Waarom moet dit nou altijd? Lekke banden hebben mij al meer dan honderd Euro gekost.

  Kappen met deze shirt.


  Maak melding

 25. Wat een taalgebruik en taalfouten van Rudolf. Niet van het hoogste niveau. Dat is wel duidelijk. Die komt zeker niet uit Zwolle. Ik heb een sterk vermoeden. Gheghe.


  Maak melding

 26. Bij de grote voort hoorde ik zelfs eerst de muziek van park de wezelanden. De muziek stond daar dus ook heel hard. Hebben de mensen daar ook niet geklaagd over het bevrijdingsfestival? Want dan moeten ze daar ook vlug mee stoppen.


  Maak melding

 27. @Harmen
  Wat een lachwekkende reactie. Klokslag 00:00u was het stil. Hoe kunnen er dan nog autoalarmen af gaan door de muziek.

  Gelukkig zijn er meer mensen die van het festival genoten hebben dat dat er klagers zijn. Helaas zijn het de klagers die het verpesten voor de meerderheid.


  Maak melding

 28. Ben jij in de Gamma geweest? Nou dan.

  Misschien dat de lallende ‘feestgangers’ per ongeluk een auto raakten bij het naar huis fietsen. Ik denk niet dat ze allemaal aan de appelsientje zaten. Of jij wel?


  Maak melding

 29. Laten we het dan maar niet hebben over het jaarlijkse kabaal van het Stadshagen festival dan… of toch?…

  Bij festivals hoort lawaai. Punt uit.

  Dat zoveel tering zooi op straat wordt gegooid slaat echter nergens op.  Maak melding

 30. @Harmen
  Maar dan is het toch niet door de muziek dat een alarm af gaat maar een feestganger die een appelsientje teveel op heeft. Iets wat ook op een doodgewone zaterdag kan gebeuren. Maar omdat er nu een festival geweest is moet het gelijk daarbij betrokken worden.
  Je sprak over autoalarmen en Westenholten en Stadhagen. Dat je nu ineens de Gamma uit je hoge hoed tovert die op Voorst ligt is ook weer totaal irrelevant.

  Appels en peren.


  Maak melding

 31. Bericht door Sjefke, op 6 mei 2016 14:44

  En dat op zondag. Schande.

  Ehh, het was donderdag hoor.

  Bericht door Harmen, op 6 mei 2016 14:52

  De kassi?res bij de Gamma hadden de oordoppen in vanwege die herrie.

  Volgens mij was de Gamma helemaal niet open.

  Bericht door Mike70, op 6 mei 2016 15:26

  @Rudolf Met die gedachten zit je op dezelfde golflengte als een IS terrorist. Brussel al weer vergeten denk ik?

  Mike70: IS heeft niet de resources om bommen te gooien. Op Brussel zijn dus ook geen bommen gegooid.

  Ook zoiets:

  Bericht door Klaas Jan van der We, op 6 mei 2016 15:33
  (…) Lekke banden hebben mij al meer dan honderd Euro gekost.

  Zoek een andere fietsenmaker zou ik zeggen. Of plak je banden zelf. Is ook niet zo moeilijk.

  Misschien moeten we volgend jaar alleen maar schaakfestivals organiseren. En uiteraard afspreken dat na afloop de stukken onder deskundige leiding in het doosje gedaan worden, zodat dat niet alsnog teveel lawaai oplevert.


  Maak melding

 32. @ bernard ik denk niet dat een aantal anonieme reacties hier iets uit zal maken voor wàt er georganiseerd wordt.;)


  Maak melding

 33. Ik als Christen en wonende in stadshagen, vind dat mensen eens moeten ophouden met het geklaag. Het is ook niet mijn soort muziek, maar iedereen mag toch op zijn/ haar manier genieten van zijn/ haar soort muziek!?? Moeten we dan ook maar alle fanfares en show- en marching bands een verbod geven? Alle klassieke openlucht concerten maar verbieden? Ik vind het echt jammer dat er elke over ” gezeurd ” word. 4 x per jaar verdeeld over verschillende locaties, zoals nu, moet naar mijn iedee, mogenlijk zijn.
  Ook hierbij de vraag om niet alle christenen en inwoners stadshagen en westenholte over 1 kam te scheren. Respect en begrip daar komen we met elkaar veel verder mee.


  Maak melding

 34. Die bas voel je ook. In Spoolde trillen de ruiten in de sponnningen en was het een asociaal geluidsniveau. Dat moet toch ook anders kunnen. Het geluidsniveau iets aanpassen moe toch kunnen zeker wat later op de avond. Opvallend slecht gesteld met de democratie in Zwolle. Als je aangeeft ergens last van te hebben ben een een christelijke zuurpruim, zuur, verbitterd, azijnzeiker en moet er een bom op je buurt. Praten is blijkbaar niet mogelijk. De volgende rechtzaak lijkt hierdoor onvermijdelijk?


  Maak melding

 35. Het empathisch vermogen van Bernard is niet bijzonder groot en daarbij ontbreekt het hem ook nog aan feitenkennis.


  Maak melding

 36. Volgens de website van de Gamma was deze afgelopen donderdag van 9-17 open.
  Mijn interpretatie van het credo ‘leven en laten leven’ is dat je je gang kan gaan zolang je andere mensen maar geen overlast bezorgd. Mijn medestraatbewoner die vanaf vanochtend 6.00 uur met schuurmachine zijn kozijnen verfklaar begon te maken had daar duidelijk een andere mening over. Meer iets als “ik mag doen wat ik wil, want anders word ik beperkt in mijn vrijheid.”
  Tja, ik geloof niet dat we dat uitgesproken krijgen.


  Maak melding

 37. @pipo, jij gaat er nu vanuit dat er een merendeel tegen dit geluidsniveau is maar ik denk toch echt dat je in de minderheid bent. In dat geval heeft de democratie prima zijn werk gedaan. Volgens mij waren er altijd nog meer bezoekers op dat feest dan spoolde en westenholte samen. Het is natuurlijk niet de meeste stemmen gelden maar laten we niet vergeten dat de tegenstanders ver in de minderheid zijn.


  Maak melding

 38. De kopjes trilden op de tafel en de ramen rammelden in de sponningen van die spijker die Harmen sloeg.
  We leven met velen op relatief weinig grond: gun elkaar iets! Het leven is iet alleen nemen, maar ook geven.


  Maak melding

 39. Volgens mij heeft het ook met een positieve en een negatieve kijk op het leven te maken. Met “je in kunnen en willen leven”. Met het kunnen horen dat een ander plezier heeft. Natuurlijk mag iedereen zijn mening overal en altijd geven (binnen, natuurlijk, wettelijke kaders).

  Maar volgens mij is hier, in een topic of 100, ook wel zo’n beetje alles over geschreven.


  Maak melding

 40. Ja inderdaad, in de groenestroate kan alles, zelfs een kozijn schuren in de vroege ochtend.
  desalniettemin was het een prachtige dag


  Maak melding

 41. natuurlijk dick, de positievelingen zijn hier de zielepoten die uitsluitend mbv decibellenherrie een feessie kunnen bouwen, en de negatievelingen zijn dan diegenen die daar dan (onmogelijk) last van kunnen hebben en er ook nog wat van durven zeggen…. Zo ongeveer?

  Waarom weer zo zwart/wit?


  Maak melding

 42. Fijn dat er weer zoveel mensen van alle feesten hebben genoten. Waar het in de stad dan ook was… Ga door zo Zwolle


  Maak melding

 43. @drama Een muziekfeestje in de buitenlucht komt niet op gang met te weinig decibellen. Dan kan de helft van het publiek het niet horen. 6x per jaar op verschillende locaties is acceptabel, vind ik.


  Maak melding

 44. Oh had nog niet vermeld dat het geluid in Stadshagen best te horen was, tot strak 0:00. Mooi te horen dat anderen plezier hebben, wat later werd bevestigd. Goed, ook, te vernemen dat er uit het verblijf met de wat oudere medemens (Westenhage), dichterbij de bron. Niet of nauwelijks werd geklaagd, wat ik van een insider daar begreep.


  Maak melding

 45. @Dame; er is nogal wat verschil tussen te weinig en te veel decibellen, en gelukkig is dat ook weer discutabel:)

  Waar ik mij hier het meest aan stoor is het “gemak” waarmee mensen die wel (over)last ervaren, en hier reageren, op dit log worden weggezet.


  Maak melding

 46. Die mensen die nog steeds, na alle maatregelen die voor dat kleine groepje zijn genomen, klagen over het geluid en gewoon zaken verzinnen (rinkelende kopjes).


  Maak melding

 47. @zo; dat jij je blijkbaar zoiets niet kunt voorstellen (rinkelend glaswerk in de kast), wil nog niet zeggen dat het niet gebeurt…
  Toen wij nog in de Assendorperstraat woonden, was dit verschijnsel bij de diverse festivals heel normaal. En wees gerust; geen trauma’s;)
  En voor wat “dat kleine groepje” betreft: volgens mij weet niemand hoe groot de groep is die overlast ervaart.
  Probeer dit soort zaken is van verschillende kanten te bekijken.


  Maak melding

 48. @Drama Niemand zal ontkennen dat de evenementen (geluids)overlast veroorzaken. Naar aanleiding van de rechterlijke uitspraken is de volumeknop een heel stuk naar beneden gedraaid. Nog steeds ervaren mensen overlast. Vraag is wat daaraan te doen is zonder te stoppen met festivals. Niets lijkt me.
  Dus vraag ik me af waarom mensen niet een paar maal per jaar geluidsoverlast van festivals kunnen accepteren zonder (luidkeels) te gaan klagen?


  Maak melding

 49. Het gros van deze feestvierende en rotzooi makende feestgangers komen per trein en/of eigen vervoer naar Zwolle. De feestgangers uit Zwolle zijn zwaar in de minderheid.

  Dus waarom een groot deel van Zwolle last hebben van deze overlast makende bezoekers?

  Laat ze lekker wegblijven net als deze herrie makende festivals!

  Tijd voor een referendum?


  Maak melding

 50. Het is je misschien nog niet opgevallen, Jeaninek, maar Zwolle is een staden heeft een regionale functie. Naast voorzieiningen waar Zwollenaren meer profijt van hebben omdat ze er dichterbij wonen (ziekenhuis, theater, bioscoop), zijn er ook festiviteiten waar de Zwollenaar meer last van heeft omdat ze er dichterbij wonen. Hoe vaak komt het nu in hemelsnaam voor in een jaar? Kun je je eigenbelang niet enkele malen per jaar ondergeschikt maken aan het belang van de mensen die plezier hebben van zo’n festival?


  Maak melding

 51. Dus Zwolle heeft volgens jou Dame een regio functie voor bezoekers die per trein uit Amsterdam, Utrecht of Eindhoven komen? Beetje erg grote regio vind je niet?

  Hieruit blijkt wel dat er geen enkele kennis van hebt.

  Jij wilt alleen maar bij zoveel mogelijk geluidsoverlast veroorzaken en vooral geen rekening houden met je medemens. Je bent een echte Zwollenaarse in de trant van ikke ikke en ikke en de rest kan stikke.:D:D:D


  Maak melding

 52. Het zegt wel iets over de line up wanneer bezoekers uit Amsterdam, Utrecht en Eindhoven de voorkeur geven aan het bevrijdingsfestival in Zwolle boven dat in hun eigen omgeving. De feiten zijn dat er 140.000 bezoekers waren, waarvan 60.000 per trein hebben gereisd. Vooropgesteld dat de rest niet met de auto vanuit genoemde steden zijn gekomen, betekent dat dat er 80.000 mensen uit Zwolle en de directe omgeving van Zwolle zijn gekomen.
  En nee, Jeaninek, ik was er niet bij. Ik hou niet van drukte en het is niet mijn favoriete muziek. En ook ik heb tot 0.00 uur geluiden gehoord vanuit de stad. Het verschil met jou is, dat ik mij er niet over opwind.
  Volgens jou is deze niet-Zwollenaar egoistisch. Kan zijn, maar in dit geval heb ik geen enkel eigenbelang bij de festiviteit op zich. Het enige eigenbelang dat ik hierbij heb, is dat ik graag woon in een gezellige stad waar voor elke groep iets te beleven valt. Een fijne stad, waar mensen elkaar iets gunnen en waar mensen er plezier aan beleven wanneer andere plezier hebben.
  Voor jou als altruist moet dat toch als muziek in de oren klinken. Oeps, verkeerde vergelijking…. ;D


  Maak melding

 53. Voor al diegenen die overlast en geluidsoverlast hebben gehad leg alsnog uw klacht neer bij de Gemeente Zwolle, zie de webuitenkant van de gemeente zwolle melding afval milieu overlast en lawaai.  Maak melding

 54. ik vind de stukken van dame doorgaans geneuzel, maar ik ben het deze keer met haar eens.
  Zwolle is een fijne stad om te wonen!


  Maak melding

 55. Het klopt dat er rechterlijke uitspraken zijn !!
  Maar het klopt niet dat ze nagekomen worden,na de uitspraken van de rechtbank en de raad van State kwam de gemeente met een meetprotocol en een Handhavingsbeleid!
  Het gevolg ……..terug bij af!!!
  Onnauwkeurigheid meters,gevelcorrecties en vervolgens meetkoffers heeeeeel ver weg zetten.
  Dat zijn de feiten!!!!
  Vervolgens op internet mensen die overlast ervaren uitschelden en intimideren,en meneer Dick zet zelfs namen van mensen op het internet.
  Mensen durven niet meer te klagen.
  Vrijheid van meningsuiting , voor wie?  Maak melding

 56. @ Fleur, die namen komen van internet. 2 woordvoerders zijn geïnterviewd door “Het plaatselijke suffertje”. Moet wel lachen om “meneer”.


  Maak melding

 57. Meneer Dick ,dat kan wel zo zijn maar U heeft de moeite genomen om die namen nog een keer te noemen en ze voor iedereen zichtbaar te maken.
  Dat is gevaarlijk,want onze lieve Heer heeft rare kostgangers!
  En u kunt mij niet wijs maken dat u zich daar niet van bewust bent,want anders schreef u deze stukjes wel onder uw eigen naam.  Maak melding

Reageer