Smijten met flessen, glazen en cocktailshakers

Volgende week, zaterdag 17 november, wordt een bijzonder Pitch Up Club geserveerd in Hedon. De crew van de Showshakers gooien dan de glazen, flessen en cocktailshakers vakkundig in het rond….–> ‘Lees verder’

Het wordt echter lastig nippen zodra het Belgische Filterheadz de draaitafels een slinger geeft. De strakste clubsounds maken het verdraaid lastig om niet te knoeien met met je vers geshakte supercocktail! 

De bijzondere sfeervolle decoratie, de relaxte partysfeer en de perfecte belichting, omgegoten in een extravagant jasje met danseressen, fruit & candygirls weet je inmiddels te waarderen tijdens Hedons’ Pitch Up Club. Cocktails kon je er voorheen echter niet krijgen. Daar komt nu verandering in met de komst van de Showshakers. Deze artiesten achter de bar serveren kwalitatief hoogwaardige cocktails met veel show en entertainment. Dit resulteert in een heerlijke cocktail met een geweldige uitstraling. Een perfecte toevoeging aan het Pitch Up Club concept, waarvan de bezoeker zeker onder de indruk zal zijn.

Showshaken is het maken van cocktails met show en entertainment. Flessen, cocktailshakers en glazen vliegen en draaien vakkundig door het luchtruim. De drank wordt strak en vloeiend uitgeschonken en de cocktails worden professioneel gepresenteerd op mobiele cocktailbars.

Natuurlijk staat er ook weer een grote naam achter de DJ booth. Filterheadz uit België mixt progressive-techhouse met minimal en melodieuze techno in een club jasje. Resident Pacific geeft zoals op elke editie ook weer acte de presente. Zoals gebruikelijk beperkt de Club zich niet tot 1 stijl binnen Dance maar worden er diverse stijlen gedraaid die uiterst dansbaar zijn. Dankzij de bijzondere en sfeervolle decoratie, de relaxte party sfeer, belichting, het perfecte soundsystem en ronduit fantastische cocktails kan het simpelweg niet anders dan een geslaagde avond clubbing worden! 

The Pitch Up Club
Wanneer: zaterdag 17 november

Deur open: 22:00 uur

Aanvang: 22:00 uur

Entree: € 12,50

Ticketinfo: Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato Zwolle, VVV Zwolle en aan de deur tijdens concerten/events.

Artikel delen:

Reageer