Geslaagde wc-actie voor Oeganda

Zwolle – "Net zoals vorig jaar stonden de vrijwilligers van de non-profit organisatie: Stichting ‘One Love’ Project tijdens Bevrijdingsfestival, bij de mobiele toiletten op de Melkmarkt in Zwolle-Centrum. Hier konden mensen hun behoefte doen tegen betaling van € 0,50. In totaal is er tijdens deze dag een bedrag opgehaald van maar liefst € 1165,55!

one_love_family.jpg 

Samen met Bevrijdingsfestival, Koningsnacht en Koningsdag, is er een prachtig bedrag opgehaald van maar liefst: € 2370,06, wat in z’n geheel ten goede komt aan kansarme jongeren in Oeganda! Het One Love Project zet zich in voor jongeren in de grootste sloppenwijk van het land en geven deze handvatten om weer te kunnen functioneren in de maatschappij. Ze bieden de jeugd o.a. lessen op het gebied van de Engelse taal, activiteiten op het gebied van muziek en sport, een slaapplek en drie maaltijden per dag. "One Love is the way!"

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Namens het One Love Project willen wij Weblog Zwolle weer ontzettend bedanken voor het plaatsen van het bovenstaande verslag! Ook dit jaar was de actie weer o zo geslaagd en volgend jaar hopen we er weer te staan, namens One Love!

    Volg ons op Facebook en blijf wekelijks op de hoogte van wat er allemaal bij het project in Oeganda gebeurd! http://www.facebook.com/oneloveprojectnl

    One Love is the way; One Love is EVERYWHERE!!!

Reageer