Voorronde NK FootGolf Zwolle

Zwolle – Zaterdag vond in Zwolle bij Golfclub Zwolle de NK voorronde FootGolf plaats. FootGolf is een nieuwe sport en flink in opkomst. Steeds meer golfbanen omarmen de nieuwe sport en steeds meer spelers raken enthousiast. De ervaring van golf maar, zeker voor voetballers, een stuk laagdrempeliger. Meer dan 30 landen hebben zich al aangesloten bij de wereldfootgolfbond.

7-5-2016-66.jpg 

Ook in Nederland worden steeds meer toernooien georganiseerd, waaronder een Nederlands Kampioenschap met 17 lokale voorronden waarop iedereen zich kan kwalificeren voor het NK. Het NK wordt op 4 september gespeeld en daaraan nemen naast de beste FootGolfers van het land ook verschillende (ex) profvoetballers deel zoals o.a. Roy Makaay, maar ook lokale oud-spelers als Joost Broerse en Ignacio Tuhuteru. De beste 3 spelers van de voorronde in Zwolle, Guido Voorendt, Danny Mostaard, en Michael Wilkes gaan naar het NK. Informatie: op www.footgolfoverijssel.nl en Footgolf Holland.

7-5-2016-60.jpg

7-5-2016-30.jpg

7-5-2016-55.jpg

Via Lees verder meer foto’s.. 

7-5-2016-27.jpg
 
7-5-2016-44.jpg 
Artikel delen:
Reacties 5
  1. Leuk verslag! Leuk dat er aandacht is voor deze superleuke en snel groeiende sport!

    Een paar aanpassingen:

    * Van de top 3 had Michael Wilkes al een NK ticket op zak. Het derde ticket ging daarom naar de verrassende nummer 4: Nick van der Linden.

    En voor andere geïnteresseerden: kijk vooral een keer op http://www.footgolfnoord.nl voor meer informatie en de mogelijkheden om zelf een keer FootGolf te spelen. Zo staat er op 23 juni een leuk bedrijfsevent op het programma in Zwolle!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.