Groots Westenholtefestival met tal van artiesten

Zwolle – Voetbalvereniging WVF houdt op zaterdag 28 mei weer het Auto Siero WVF-toernooi. Na afloop kunnen inwoners van Westenholte, Stadshagen en Spoolde meedoen aan een barbecue en vervolgens barst voor hen het Rikels Slaapexperts Westenholtefeest los.

Het toernooi vangt aan op 10.00 uur op Sportpark De Weide Steen. Dat is ook de plaats van handeling voor de ongetwijfeld smakelijke barbecue na afloop van het toernooi. Die barbecue start om 16.30 uur. Om 20.00 uur barst het Westenholtefeest los. "De barbecue en het Westenholtefeest zijn voor voetballers en niet-voetballers", benadrukt Jeroen van Ettekoven van WVF. Kaarten voor de barbecue en het feest zijn te krijgen via voorverkoopadressen. Dat zijn de kantine van voetbalvereniging WVF (Stinsweg 15), Cafe ’t Plein (Petunieplein 11) en Hairqueen (Westenholterweg 43). Wie alleen wil barbecueën betaalt 10 euro. Wie zowel de barbecue als het feest wil meemaken, moet rekening houden met 12,50 euro. Losse kaarten voor alleen het Westenholtefeest kosten 5 euro.

Er treden tal van artiesten op. Powerforce zorgt voor de muzikale omlijsting tijdens de hele dag. De in Zwolle geboren zanger Mannes laat gevoelige Nederlandstalige nummers maar ook meezingers horen. Patrick van Eijk neemt tijdens de barbecue en tijdens het Westenholtefeest de microfoon ter hand. Van Ettekoven: "Menig horeca-etablissement is door zijn vakkundige entertainment al uit zijn voegen gebarsten." Kers op de taart is het optreden van coverband De Bijtels. Zij pakken grote en kleinere hits op. "Het enthousiasme spat er bij hen vanaf", stelt Van Ettekoven.

"Meezingen, meespringen of gewoon genieten… Laat je meevoeren in een muzikale reis door de tijd." Het optreden van De Bijtels staat vanaf 20.30 uur in de feesttent op het programma. De organisatoren vragen belangstellenden zich uiterlijk voor 23 mei op te geven voor de barbecue. Dat kan via de voorverkoopadressen en via bbqwvf@hotmail.com. Kaarten voor het Rikels Slaapexperts Westenholtefeest zijn ook nog op de dag zelf bij de ingang van het feesttent te koop. "Het belooft een geweldige dag te worden", zegt Van Ettekoven tot slot. "Dit feest is echt voor iedereen in Westenholte, Stadshagen en Spoolde. Dit mag je niet missen. We heten je van harte welkom."

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Geachte heer, mevrouw,

    U heeft naar aanleiding van de evenementen Dance4Liberation festival van 5 mei 2016 een melding van geluidsoverlast bij de gemeente Zwolle ingediend. Uw melding is in goede orde ontvangen en wordt bij de evaluatie van het Dance4Liberation festival betrokken.
    😀


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.