Eugene Webb van Storica naar Zwolsche Boys

Zwolle – Zwolsche Boys versterkt zich voor komend seizoen met Eugene Webb. De middenvelder komt over van HFC Storica. Webb komt voor niks minder dan het kampioenschap naar Zwolle-Zuid. ”De club moet zo snel mogelijk uit de vierde klasse.”

Webb speelde eerder voor HTC, WHC en Berkum en verlaat nu na drie seizoenen stadgenoot HFC Storica. Die club stelt dit seizoen teleur in de derde klasse en zal volgend jaar één van de tegenstanders zijn van Zwolsche Boys. ”De situatie dit seizoen was voor mij niet optimaal, dus ik had al besloten weg te gaan. Jan Verheijen (trainer Zwolsche Boys 2016/2017) kwam vervolgens met een goed verhaal over Zwolsche Boys.” ”Ik ken de club als een erg gezellige volksclub, waar de sfeer goed is. En het heeft natuurlijk een mooi verleden. Daarnaast ken ik enkele jongens van het tegen elkaar voetballen, maar ook van daarbuiten.”

Op prestatief gebied wil de 25-jarige speler niks anders dan het kampioenschap. ”Met het team dat we krijgen, moeten we er gewoon een knalseizoen van maken.” En voor hemzelf? ”Als ik het plezier terugkrijg, dan voetbal ik lekker.” Eugene Webb is na Sven Ester de tweede versterking voor Zwolsche Boys. De club is erg blij met de komst van beiden en zet in op een succesvolle samenwerking.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Zijn al deze nietszeggende transfers nou nieuws voor weblog Zwolle.
    Een speler uit de 3e klasse, die stijf onderaan zijn geeindigd gaat naar een 4e klasser. Wow wat een nieuws.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.