Studenten bedenken activiteiten voor Chinezen

Zwolle – Hoe houd je toeristen uit China na een bezoek aan Giethoorn langer in de regio. Studenten van het Cibap bedenken hiervoor aantrekkelijke mogelijkheden samen met studenten van het Chongqing City Management College uit China, de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden en SintLucas uit Boxtel. Ondernemers en hotels uit de regio bieden de kaders en de content. Zij kijken met belangstelling uit naar het resultaat. 


challengebox_2.jpeg 

“Giethoorn is een internationale hotspot voor buitenlandse toeristen. Na een bezoek aan Giethoorn vertrekken toeristen veelal direct naar Amsterdam of gaan shoppen in een grote outletstore” vertelt Rhoda van Eeden, voorzitter van de ondernemersvereniging in Giethoorn. Zij ziet volop kansen om Giethoorn te verbinden met de regio. Een historische stad als Zwolle biedt volop mogelijkheden voor toeristen evenals het Vechtdal en Twente.

Rhoda heeft inmiddels vele contacten gelegd met ondernemers en hotels in de regio en zij begeleidt de studenten bij deze opdracht. De studenten gaan de komende weken aan de slag in de zogenaamde Challengebox op het Cibap en overnachten op diverse plekken in de regio onder andere in Giethoorn om de hospitality aan den lijve te ondervinden.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.