Gewonde bij aanrijding op kruising Middelweg

Zwolle – Dinsdagavond 10 mei heeft er een aanrijding met twee personenauto’s plaats gevonden op de kruising Middelweg met de Van Wevelinkhovenstraat.

Er is zeker een persoon voor verder onderzoek meegegaan met de ambulance, het is niet bekend of het de bestuurder of de bijrijder was. Ook de brandweer werd opgeroepen maar hoefde geen personen uit de auto’s te bevrijden, zij gingen ook al snel weer retour naar de kazerne. Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren zal onderzoek moeten uitwijzen, hiervoor kwam de VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) ter plaatse. De beschadigde auto’s werden door een bergingsbedrijf afgevoerd. Een deel van de kruising is tijdelijk afgesloten geweest.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Ongeval om 23.15 uur, verkeerslichten zijn op dat tijdstip al uit.
  Kruising van twee wegen waar vaak te hard wordt gereden….


  ⚠️ Meld

 2. Desalniettemin vind ik dit zelf overzichtelijke kruising. Geen belemmering of grote obstakels in de weg.

  Ik was er niet bij, maar als je voorrang hebt en niet krijgt moet je daar ook op anticiperen. Dat vind ik gewoon essentieel in deelname aan het verkeer. Uiteraard wordt er veel te hard gereden, maar dan is het een zaak daar alert op te zijn. (waarbij ik hardrijden niet wil aanmoedigen)


  ⚠️ Meld

 3. De betreffende kruising is overzichtelijk genoeg, zelfs voor mensen die er niet bekend zijn. Geen rare dode hoeken als je aan komt rijden of iets dergelijks. Dat er nu wat gebeurd is niet uit te sluiten, het gebeurd overal, heeft niet perse met de locatie te maken


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.