Trainen voor obstaclerun bij Thor Zwolle

Zwolle – Wil je lekker buiten trainen via allerlei uitdagende trainingsvormen gecombineerd met af en toe een eenvoudige hindernis of wil je een goede voorbereiding op een mud- of obstaclerun? Dan ben je bij Thor Zwolle van harte welkom voor een gratis proeftraining SurvivalFit omdat het weer en de ruimte dit weer toelaat!

obstacle_run.jpg 

Survivalrunvereniging THOR uit Zwolle is vorig jaar met succes gestart met deze nieuwe trainingsvorm voor mensen die graag buiten sporten en een ‘total body workout’ willen doen. Naast de survivalruntrainingen worden deze workouts aangeboden en zijn toegankelijker voor een breder publiek. “Tijdens de trainingen komen we vaak mensen tegen die buiten sporten heerlijk vinden maar voor wie de survivalruntrainingen te zwaar zijn.” Om deze mensen toch een uitdagende training op niveau aan te bieden is er extra ruimte gecreëerd voor ‘SurvivalFit.’

SurvivalFit is een combinatie van bootcamp & survivalrun waarbij de eenvoudige hindernissen uitdagen en variatie bieden. Het vergt dus geen moeilijke klimtechnieken en krijg je er minder blauwe plekken van. Je bent wel lekker buiten en spreek je alle spieren van je lichaam aan d.m.v. diverse trainingsvormen.
 
De locatie van THOR is een ideale omgeving voor SurvivalFit. In het bos hangen meer dan 50 gekeurde hindernissen waar voldoende uitdaging aanwezig is voor zowel de beginner als de gevorderde survivalrunatleet.
Vanaf maandagavond 16 mei start, op de locatie van THOR aan Weteringkade 1, elke maandag en donderdag van 19.30 tot 20.30 de SurvivalFittraining. Kom gewoon langs om te ervaren of het iets voor je is!

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Hmmm… dat lijkt me wel iets! Nu al een paar keer meegedaan aan de Fisherman’s Friend Strongmanrun, maar nooit goed gericht voor getraind. Dit is wel een flinke stok achter de deur! 🙂


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.