Tim Woudsma naar Zwolsche Boys

Zwolle – De selectie van Zwolsche Boys begint vorm te krijgen richting het komende seizoen. Na Sven Ester (vv Avereest) en Eugene Webb (HFC Storica) is Tim Woudsma de derde speler die de club kan verwelkomen. De aanvaller komt over van Lemele.

De 26-jarige spits verhuist deze zomer met zijn vriendin naar Zwolle en zocht zodoende een nieuwe voetbalclub. Na een gesprek met de begeleiding was zijn keuze voor Zwolsche Boys snel gemaakt. ”Het plaatje dat ze schetsten spreekt me aan.” Woudsma speelde zelf nooit tegen de groenwitten, maar helemaal onbekend is de club voor hem niet. ”Ik ken de verhalen van het verleden. En ik heb filmpjes gezien van de kantine. Het is een gezellige club.’

Persoonlijke doelen voor volgend seizoen zijn het leren kennen van nieuwe mensen, een basisplek veroveren en natuurlijk doelpunten maken. De nieuwkomer omschrijft zichzelf als een beweeglijke spits die gevaarlijk is in de zestien. ”Maar ik weet dat de concurrentie voorin behoorlijk is.” Met het team wil hij meestrijden om de bovenste plaatsen. ”Volgens mij hoort Zwolsche Boys niet in de vierde klasse thuis.”

Met Lemele strijdt de aanvaller dit seizoen nog tegen nacompetitie om degradatie. Komend weekend kan de ploeg zich veilig spelen, al is het afhankelijk van andere resultaten. ”Als we erin blijven, dan kunnen we dat vieren als een kampioenschap.” Woudsma kende met twaalf treffers in dertien wedstrijden een uitstekende eerste seizoenshelft. Een enkelblessure gooide vervolgens roet in het eten, maar afgelopen weekend heeft hij zijn eerste minuten weer gemaakt.

Zwolsche Boys is blij dat het Tim Woudsma kan verwelkomen als nieuwe aanwinst en ziet uit naar een succesvolle samenwerking.

 

Artikel delen:
Reacties 5
  1. leuke filmpjes op het internet…. Dat lijken mij goede argumenten om naar een club te gaan…En dan kom je uit bij zo’n beetje de meest vervelende club van Zwolle


    ⚠️ Meld

  2. @johandraaijer, de meest vervelende club uit Zwolle? Waarom? Het lijkt deze (en al een aantal anderen) blijkbaar een leuke club. Dat mag iedereen toch zelf bepalen? Hij had keuze genoeg.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.