Participatieraad zoekt leden voor klankbordgroep

Zwolle – Sinds 1 juli 2014 adviseert de Participatieraad de gemeente Zwolle over de thema’s werk en inkomen, jeugdhulp, zorg, welzijn, wonen en leefbaarheid. Om deze rol nog beter in te vullen, maakt de raad gebruik van klankbordgroepen.

De klankbordgroep Jeugd is op zoek naar nieuwe leden. Ook jij kan met ons meedenken over het jeugdbeleid van de gemeente. Heb je als ouder, als cliënt of als mantelzorger ervaring met pleegzorg, jeugdzorg, het gedwongen kader of jeugd en onderwijs dan nodigen we jou van harte uit lid te worden van onze klankbordgroep. We horen in de klankbordgroep bijvoorbeeld graag wat er met de nieuwe regelgeving veranderde. Samen met jou bespreken we wat er goed gaat, maar ook wat er beter kan – of moet. We zijn vooral benieuwd naar je persoonlijke ervaringen.

Lijkt het jou nuttig, waardevol of leuk om enkele keren per jaar met ons mee te denken over het jeugdbeleid van de gemeente Zwolle? Meld je dan nu aan voor onze klankbordgroep via info@participatieraadzwolle.nl 

Daar kun je ons ook bereiken wanneer je graag eerst meer informatie ontvangt.

Iedere Zwollenaar die in aanraking komt met Jeugdhulp kan zich opgeven. In totaal biedt de klankbordgroep plek aan vijftien personen, allen met een verschillende achtergrond.

 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. hallo, ik zou mij willen opgeven voor de klankbordgroep jeugd en zorg,jeugdzorg, pleegzorg, maar vooral de zorg die vanuit de gemeente moet voorkomen dat er verre gaande maatregelen worden genomen door andere partijen.
    vr.grt.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.