Stadswandeling na stripboek over Zwolle

Zwolle – Op veler verzoek is er op zaterdagmiddag 21 mei nog een keer de mogelijkheid om met schrijver/tekenaar mee te wandelen in de voetsporen van "Het geheim van de Kreeft". Stadsgids en illustrator Bert Dijkink heeft onlangs een stripboek geschreven over de spannende zoektocht en de angstaanjagende belevenissen van een jonge student en zijn vriendin door de donkere geschiedenis van historisch Zwolle.

stadswandeling_kreeft_zwolle.jpg 

Het is een rijk geillustreerd stripboek over de Zwolse historie, wat, gepaard met veel spannende fictie, de boeiende geschiedenis van Zwolle op zeer toegankelijke wijze onder het (jongere) publiek brengt. Veel lezers van het boek hebben de Zwolse plekjes in het stripboek zeker herkend maar hebben via het boek ook kennis gemaakt met veel bijna onbekende en geheimzinnige plekjes in de oude binnenstad. Als je goed ter been bent en niet bang voor enge smalle trapjes kun je mee langs de vele locaties van het stripboek om de spannende belevenissen van Alain en Tess ter plekke nog eens weer te beleven.

Ontcijfer de geheimzinnige tekst op “de steen van Onze Lieve Vrouwe” huiver op de donkere zolder van de monniksverschijningen en misschien ontmoeten we de “Broeders van Vijf” nog wel. De wandeling begint om 14.00 uur bij de glazen Engel op de Grote Markt en duurt ongeveer 2 uur.
De kosten zijn 10.00 Euro p.p inclusief een drankje “om bij te komen van de schrik” en er kan slechts een beperkt aantal deelnemers mee. Heb je het boek gelezen? en wil je zelf wel eens kijken waar Alain en Tess al hun avonturen hebben beleefd? Geef je dan snel op via Email mijnkunst@hotmail.com.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Hallo ,
    wij willen graag meedoen met de wandeling “Het geheim van de Kreeft” op 21 mei as.
    is dit vopldoende aanmelding?
    Hebel poppens


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.