Brandje in restaurant Thomas à Kempisstraat

Zwolle – In de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 mei kwam er omstreeks 01.15 uur een melding van brand in een winkel aan de Thomas à Kempisstraat binnen bij de hulpdiensten.

15-05-2016_tak1.jpg 

De brandmelding was gedaan voor een winkelpand waar een restaurant zit gevestigd. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben het brandje geblust, hout wat nog in de oven lag was blijven branden en was daardoor de boosdoener. Voor zo ver bekend zijn er geen slachtoffers. Een aantal mensen kwam poolshoogte nemen van wat er gaande was. Met een overdrukventilator is een groot deel van de rook uit het pand verdreven.

15-05-2016_tak2.jpg 

Artikel delen:
Reacties 25
 1. Is het aangestoken? Gebeurd wel vaker met bepaalde restaurantjes die worden gerund door bepaalde lieden uit landen waarvan ik de namen maar niet noem. Om zogenaamde discriminatie uit te sluiten.

 2. Natuurlijk! Hoe kun je een oven anders aan de gang krijgen.

  Maar van de gesuggereerde kwade opzet lijkt me geen sprake. Als je de boel in de hens wilt steken moet je het anders aanpakken.

 3. @Ach

  Racist? Hoe durf je naïeveling. Het gebeurt namelijk vaak in heel Nederland dat dit soort kleine brandjes bewust worden aangestoken m.b.t. de verzekering. En het gaat merendeel omtrent mensen die uit bepaalde landen komen.

 4. Jammer dat Weblog Zwolle al deze commentaren plaatst , ze haalt zo haar goede naam erg naar beneden. Commentaar? ok maar blaf elkaar niet zo smerig af. En redacteuren denk eens heel goed na wat je wel en of niet moet plaatsen !!!!

 5. ik ook, Steven. Maar waarom gebruik jij bepaald, als bijv. naamwoord; waarom noem je de landen die je bedoelt niet bij naam? Dan is er geen misverstand. Vind ik wel zo duidelijk.

 6. @drama

  Dat doe ik niet, want anders wordt dit door mensen als discriminerend aangemerkt, wanneer er een bepaalde specifieke bevolkingsgroep hierin wordt belicht. Je wordt zelfs ook al zonder een speciale bepaalde specifieke bevolkingsgroep te noemen al voor racist uitgemaakt. Kijk hierboven door b.v. @Ach. Zo gevaarlijk blijkt het te zijn.

 7. Steven, ik begrijp dat jij jou eigen mening discriminerend vindt en die daarom liever verhult. Dat is eigenlijk hetzelfde als niets schrijven.
  Wat betreft de term racist, daar zou ik me niet druk over maken. Op het politiek log heb ik gisteren net uitgelegd dat dat een leeg woord is.

 8. @bernard

  Ik vind mijn mening niet discriminerend. Over het onderwerp zijn in het verleden al talloze rapporten over gemaakt. Wanneer mensen hier op Weblog Zwolle het woord racist gaan gebruiken zoals iemand onder een schuilnaam @Ach gaat mij dat te ver.

 9. @bernard

  Ik snap jou ook niet, dat jij dat niet kunt begrijpen. Dat geeft ook niet. Daar kan jij ook niets aan doen. Voor mij is dit topic closed.

 10. Steven, ga ergens anders trollen, je zegt inhoudelijk niets, behalve dan dat je aannames tot “waarheden” promoveert. Als je weet hoe het zit, meld je dan bij de politie, zij zullen er blij mee zijn, of niet.

 11. @Leonardo

  Goh het lijkt wel of jij de politiebaas bent? Jij bepaalt dus wat anderen wel of niet mogen zeggen hier op Weblog Zwolle? Dacht het niet beste vriend. Iedereen heeft een mening die hij/zij in dit land mag verkondigen. Of jij er nu wel of niet mee eens bent. Ik hoop dat jij dit ook kan begrijpen.

Reageer