Tweede editie BB-lopers Baan Classic

Zwolle – Na een, succesvolle eerste editie organiseert hardloopvereniging BB-lopers op vrijdag 3 juni haar tweede editie van de BB-lopers Baan Classic op de atletiekbaan aan de Urksteeg te Zwolle. De wedstrijd past perfect in de aanloop naar de de halve marathon van Zwolle op zaterdag 11 juni 2016.

bb-baanclasic-2015_03.jpg

Het programma van de Baan Classic bestaat uit een aantal series van 5 kilometer. Ook is het mogelijk 3 kilometer te lopen, maar dit moet per mail wel speciaal worden aangegeven. De indeling van de series vindt plaats aan de hand van persoonlijk snelste tijden, zodat er voor een ieder een optimaal resultaat mogelijk is. "Het definitieve aantal series en de indelingen worden ruimschoots van te voren bekend gemaakt. De tijden en indelingen blijven nog even open, maar alle series worden hoe dan ook tussen 19.00 en 21.00 uur afgewerkt".

Prijzenschema:
Voor de winnaars liggen een aantal mooie geldprijzen ligt te wachten, mogelijk gemaakt door diverse sponsoren.

Categorieën: MSEN / M35 / M45 / VSEN / V35 / V45 (Bij minder dan 5 lopers in een categorie wordt deze samengevoegd met de eerstvolgende lagere categorie).

Prijzen:
1e – €70,-
2e – €45,-
3e – €25,-

Tevens een bonus van €30,- voor het verbeteren van het wedstrijdrecord.
Mannen – Roy Hoornweg – 2015 – 14:17
Vrouwen – Tess Boekema – 2015 – 19:04

Inschrijven kan via www.inschrijven.nl en de kosten bedragen 6 euro per persoon. AU-leden betalen 5 euro. Na inschrijving is niet mogelijk i.v.m. de in te delen startgroepen. Voor meer informatie: http://www.bblopers.nl/baan-classic

Artikel delen: