Publiek kiest mooist versierde Koningsdag etalage

Zwolle – Restaurant McDonald’s, Greving & Greving opticiens en de families Barneveld, Bergman en Van der Graaf winnen de Koningsdagprijs in de categorieën fraaist versierde etalage, balkon, woonschip en sloep. De afgelopen drie weken hebben zij op de Facebookpagina KoningsdagZwolle2016 de meeste stemmen weten te vergaren en inmiddels vele kandidaten achter zich gelaten. Uiteindelijk bepaalde het publiek wie zich per categorie de winnaar mocht noemen.

Ondernemers en inwoners die hun winkel, gevel, woonschip en sloep langs de Koninkolijke route in de binnenstad tijdens Koningsdag extra fraai en gezellig hadden versierd, maakten kans op een mooie prijs. Per categorie was er namelijk een PEC Zwolle VIP arrangement voor 2 personen (aangeboden door PEC Zwolle) te winnen.

De winnaars zijn:
1. Greving & Greving opticiens in de categorie fraaist versierde etalage
2. Restaurant McDonald’s in de categorie origineelst versierde gevel (winkel)
3. Familie Van der Graaf in de categorie meest bijzonder versierde gevel (woonhuis)
4. Familie Bergman in de categorie mooist versierde woonschip
5. Familie Barneveld in de categorie het leukst versierde sloepje

De vijf winnaars krijgen uit handen van burgemeester Henk Jan Meijer de prijs uitgereikt.

Ook de stemmers konden een prijs winnen, namelijk twee toegangskaarten voor museum de Fundatie (aangeboden door museum de Fundatie). De vijf winnende stemmers zijn: Marjo Meppelink, Mineke Kamperman, Gerard Bonnier, Dennis Noordman en Henk Oosting. Zij hebben inmiddels bericht gekregen.

Artikel delen: