PEC Zwolle Street League nadert ontknoping

Zwolle – De jongeren van PEC Zwolle Street League kijken met spanning uit naar de laatste speeldag van het seizoen 2015-2016. Op vrijdag 20 mei wordt op Sportpark de Pelikaan de finaleronde gespeeld.

peczwollestreet.png

Niet alleen op het veld, maar ook ernaast leveren de jongeren het gehele seizoen al een felle strijd om het kampioenschap. Door wedstrijden te winnen en Fair-Play te spelen, hebben ze ‘Like en Dislike’ punten kunnen verdienen voor het algemeen klassement. Minstens zo belangrijk waren de extra Likes, te behalen door het uitvoeren van buurtbijdragen en het bijwonen van de thema-avonden. Al deze punten samen zorgen voor de totaalscore in het klassement. Het is een spannende en interessante strijd om de titel, want ook op de laatste speeldag kunnen de teams nog Likes verdienen.

Tijdens de finale dag worden diverse leuke prijzen uitgereikt aan de deelnemers. Het team dat de meeste Likes behaald uit de buurtbijdrage/thema-avond en fairplay verdient een prijs. Het kampioensteam gaat naar de openingswedstrijd van PEC Zwolle in het nieuwe seizoen en loopt dan een ereronde langs het veld! Vanzelfsprekend staat er voor de kampioen een grote beker klaar. Maar ook de nummers 2 en 3 ontvangen een leuke prijs.

Met de finalewedstrijden op één locatie zorgen de supporters ongetwijfeld voor een geweldige sfeer! Om 17:00 uur klinkt het eerste fluitsignaal, waarna alle teams in actie komen tot 19.30 uur. Om 19.45 uur is de winnaar van PEC Zwolle Street League seizoen 2015-2016 bekend. Iedereen is van harte welkom op Sportpark de Pelikaan om de teams aan te moedigen.

Artikel delen: