Start kaartverkoop voorstelling ‘Imagine’

Zwolle – Vandaag start de online kaartverkoop voor de Grote Avond van het Greijdanus College in Zwolle. Op 1, 2 en 3 juni 2016 staan leerlingen in theater Odeon met het stuk ‘Imagine’.

Al vanaf oktober zijn leerlingen en docenten druk met de voorbereidingen voor het stuk ‘Imagine’. Van muziek en teksten tot decor en choreografie; de Grote Avond wordt in zijn geheel geproduceerd door docenten en leerlingen van het Greijdanus. Elk jaar is het weer een bijzonder spektakel waarin leerlingen uiteenlopende talenten laten zien.

Een groep jongeren meldt zich aan voor een medicijntest. In het begin vindt iedereen de testjes wel leuk, maar de grap is er snel vanaf als het onderzoek steeds heftiger wordt. Is de proef wel zo onschuldig? Met Imagine is een eigen productie van een aantal jaren geleden in een heel nieuw jasje gestoken: sommige verhaallijnen zijn gesneuveld, andere zijn toegevoegd en er is een nieuw repertoire aan liedjes geschreven.

De avondvoorstellingen vinden plaats op woensdag 1 (5 euro), donderdag 2 (6 euro) en vrijdag 3 juni (7 euro). De voorstelling begint om 19.30 uur (zaal open om 19.10 uur) in theater Odeon aan de Blijmarkt in Zwolle. Meer informatie: www.greijdanus.nl/groteavond2016.

Artikel delen: