Dancing with the Stars in het Aa-huis

Op zaterdag 17 november a.s. gaan wij op zoek naar de Dancing Star 2007. Er is dan een Open Dans Podium voor jongeren met een verstandelijke beperking, vanaf 20.00 uur, in Jongerencentrum het Aa-huis aan de Gouwe 12 te Zwolle.

 Het Open Dans Podium is een activiteit waar jongeren met een verstandelijke beperking op kunnen treden en hun talenten kunnen laten zien op het gebied van dans! Wij denken dat er in Zwolle nog veel onbekend danstalent is en hopen dan ook dat je mee doet! Alle optredens worden beoordeeld door een jury, die beslist wie zich de Dancing Star 2007 mag noemen! Hou je niet van optreden maar vind je het wel leuk om de optredens te bekijken, dan ben je ook van harte welkom.      

Na het Open Dans Podium is er swingende discomuziek voor iedereen die van dansen houdt. Verder is er in de Aa-soos de gelegenheid om te biljarten, tafelvoetbal te spelen of met anderen te praten.

Als je wilt optreden met een dansperformance op zaterdag 17 november dan kun je je op zaterdag 17 november vanaf 20.00 uur in het Aa-huis opgeven. Je moet wel je eigen muziek/CD meenemen. Het Aa-huis is open vanaf 19.45 uur tot 22.00 uur. De entreekosten zijn € 2,00.   

Het Open Dans Podium is een activiteit van het Gespecialiseerd Jeugd- en Volwassenen Werk van TRAVERS en wordt begeleid door een vaste groep enthousiaste vrijwilligers. Voor meer informatie kunt u bellen met Ineke van Stekelenborg van TRAVERS, (038) 421 60 50.

Artikel delen:

Reageer