Feestelijke opening Dinoland Zwolle

Zwolle – Zondagmiddag is Dinoland feestelijk geopend in het bijzijn van de pers en vele bezoekers. Vanaf woensdag 25 mei is Dinoland Zwolle compleet vernieuwd: het gloednieuwe speelpark voor de jeugd heeft er vanaf die dag ook een buitenspeelpark bij. En hoe! De bezoekers kunnen vanaf dat moment op expeditie in het park om avonturen te beleven in een uitdagende omgeving.

openingdinopark1.jpg

Meehelpen met het opgraven van een dino­skelet? Spelen in een echte helikopter? Of metershoog boven de grond klauteren? Het kan allemaal in het nieuwe outdoor­gedeelte van speelpark Dinoland Zwolle. Bijna twee hectare vol uitdagend spelplezier, natuurlijk met dinosaurussen. Levensgrote dinosaurussen waarmee de gekste foto’s en filmpjes gemaakt kunnen worden, maar pas op: regelmatig steekt ook de levensechte dinosaurus van Dinoland z’n gevaarlijke kop buiten het hek! En soms ontsnapt ‘ie zelfs even, om een rondje over het park te maken….In de kas kunnen kinderen op zoek gaan naar archeologische vondsten, die uiteraard als souvenir mee naar huis mogen worden genomen. Dinoland; binnen­ en buitenpret voor duizenden bezoekers Sinds de opening van het indoor­speelgedeelte van Dinoland Zwolle medio februari hebben al zo’n 25.000 bezoekers de weg weten te vinden naar het speelpark. Ook het restaurant draait inmiddels op volle toeren, veel kinderen hebben hier al hun verjaardag gevierd. Met de opening van het outdoor­gedeelte werkt Dinoland verder aan het park, dat nog volop in beweging is. In de toekomst worden nog nieuwe ontwikkelingen verwacht.

openingdinopark2.jpg

openingdinopark3.jpg

openingdinopark4.jpg
Via lees verder meer foto’s…

openingdinopark5.jpg

openingdinopark6.jpg

openingdinopark7.jpg

openingdinopark8.jpg

openingdinopark9.jpg

openingdinopark10.jpg

openingdinopark11.jpg

openingdinopark12.jpg

openingdinopark13.jpg

openingdinopark14.jpg

Artikel delen:
Reacties 22
 1. Wat een leuk idee! Iets unieks in het noorden van Nederland en een nieuwe functie vooor het voormalige Ecodrome. Hopelijk komen er veel bezoekers en levert het Zwolle zelf ook toeristen op.


  Maak melding

 2. Als 5-10 jarig jongetje had ik dit vast heel leuk gevonden en ik denk dat nu zelfs in het digitale tijdperk dat dinosaurussen nog steeds tot de verbeelding spreken voor de jongere generatie. 🙂


  Maak melding

 3. Speelstad Oranje is inmiddels gesloten (….) en Ballorig kost ook al ?? 7,50 en dat voor een overdekte speeltuin.

  Leuk zo’n nieuw initiatief en ik hoop dat het lang blijft.


  Maak melding

 4. Is gedoemd te mislukken met zulke prijzen met een gezin 40 betalen wat eten en drinken en je rolt zo weer door naar de 100 euro gezellig middagje
  .


  Maak melding

 5. Nou Jann, ik vind de prijzen redelijk. Ga maar eens een dagje naar Julianatoren, Walibi, Aviodrome, Nemo, o.i.d. daar zijn de prijzen vele malen hoger. Wat vind jij dan wel een redelijke prijs Janne???

  Mensen verwachten dat het allemaal maar niets kost, maar er moet veel betaald worden. De dinosaurussen, het personeel, aankleding, gas, water en elektra enz. Dat is ook niet gratis.
  Daarnaast zijn sommigen van het personeel erg gespecialiseerd op het gebied van dinosaurussen.

  In plaats van dat dit initiatief wordt aangemoedigd, moet men maar gelijk weer negatief zijn. Wees blij dat het voormalige ecodrome niet nog verder verpaupert.


  Maak melding

 6. Daarnaast zijn sommigen van het personeel erg gespecialiseerd op het gebied van dinosaurussen.

  Dat is echt onzin. Hoogstens iets meer dan interessant, vinden 2 personen het.


  Maak melding

 7. Wat een commentaar. Ik heb het ontstaan van Ecodrome mogen meemaken. Voor 1 gulden werd de glazen kas gekocht bij de voormalige Floriade in Zoetemeer en het was gelijk een Ecodrama. De huidige park heb ik ook mogen aanschouwen en ik vindt het prachtig zoals het nu is geworden. Er is veel creativiteit verwerkt in het park, er staat voor elke leeftijd wel iets bijzonders en wat betreft de prijs is het betaalbaar voor ieders portemonnee.
  Het zal nooit een Oranjestad, Ballorig of Flierefluiter worden?? het is Dinoland?? een park wat volgens mij goed kan concurreren met dergelijke parken in het buitenland. Het eten is er overigens ook heerlijk, gisteren nog een heerlijke peperoni pizza gegeten en mijn kinderen een hamburger. Allemaal vers en niet vet.  Maak melding

 8. Het eten is er overigens ook heerlijk, gisteren nog

  Alsof u er elke dag komt? Het is pas geleden geopend. U moet wel een medewerker van het bedrijf zelf zijn.


  Maak melding

 9. Ik vindt het een leuk doe park worden.
  Veel groen en water,niet zo,n lui park waar je in de achtbaan gaat zitten???.
  Een goed idee vooral omdat de jeugd tegenwoordig wel wat beweging kan gebruiken,inplaats van achter de pc/tablet te hangen.
  En wat fijn is, Waar mag je nog tegenwoordig je hondje/huisdier meenemen???


  Maak melding

 10. Ja, ik ben er al verschillende keren geweest (4 keer). Wat is er mis mee. Behoor niet tot het personeel en zeker niet tot vriendenkring of dergelijke. Vindt het gewoon een gemak. Kinderen ravotten en zelf kan je gewoon in een hoekje werken voor je werkgever. Je hoeft dan geen eten te koken want het eten staat klaar, is goed betaalbaar en lekker gezond.
  Dus dhr. of mevr. van den Berg ga zelf eens proeven. Ik vindt het wel jammer dat je met entreegeld pas lekker kunt gaan eten. Misschien moeten ze nog een aparte afdeling gaan maken zodat je als Veerallee buurt gewoon een pizza kunt halen of ter plekke opeten


  Maak melding

Reageer