Sponsor voor Be Quick ’28 Zomertoernooi

Zwolle – Het jaarlijkse toernooi van Be Quick ’28 voor nieuwe selectie teams heeft in Colijn & Partners een sponsor gevonden die zich als naamgever voor de komende drie jaar verbindt aan dit evenement.

zomertoernooi_be_quick_28.jpg 

Het co-sponsorschap met 4C Solutions in 2015 is goed bevallen. Alhoewel de sponsornaam veel te lang was heeft het beide bedrijven de nodige exposure opgeleverd. Beiden bedrijven hebben zich daarna dan ook voor langere tijd aan Be Quick ’28 verbonden, waarbij Colijn & Partners heeft gekozen voor de ondersteuning van de samenstelling van nieuwe selectieteams.

Jan Veldman (directeur Colijn & Partners) “Het Zomertoernooi is natuurlijk al jarenlang een begrip in de regio. Jaarlijks doen er uit de weide omtrek verenigingen mee aan dit sportieve evenement. Ons als naamsponsor verbinden aan dit toernooi is een mooie manier om onze bekendheid in de regio te vergroten.” Met de verbintenis voor drie jaar geeft het de organisatie de nodige ondersteuning en financiële ruimte het evenement naar een hoger plan te tillen. Het weids gedragen toernooi heeft inmiddels een sterk groeiende wachtlijst met clubs die graag deel willen nemen, wat nog maar eens de behoefte aan dit evenement onderschrijft. Jan Locht ( voorzitter toernooicommissie) “Met deze samenwerking zijn wij heel erg blij! Een partner voor drie jaar vinden geeft stabiliteit en biedt groeikansen. Colijn & Partners ontzorgt in zekere zin met deze sponsoring”
Artikel delen: