Kamerlid Henk Krol bezoekt Zwolle

Zwolle – Op zaterdag 28 mei komt Henk Krol, fractieleider van 50PLUS in de Tweede Kamer, naar Zwolle. Samen met de Overijsselse politici en bestuursleden van 50PLUS gaat hij op straat met geïnteresseerden in gesprek over de politiek in het algemeen en thema’s die 50-plussers aangaan in het bijzonder.

Op 28 mei 2016 gaan politici, bestuurders en vrijwilligers van 50PLUS in Zwolle de straat op. Speciale gast bij het bezoek aan de provinciehoofdstad is Henk Krol, fractievoorzitter van 50PLUS in de Tweede Kamer. Hij wordt vergezeld door leden van het hoofdbestuur, het provinciaal bestuur en Statenleden. Het duidelijk herkenbare team van 50PLUS start het bezoek aan Zwolle om 11.00 op de Melkmarkt. Tot ongeveer 15.00 uur kunnen inwoners en bezoekers van Zwolle van gedachten wisselen met de politici en bestuursleden van 50PLUS in het winkelgebied rond de Diezerstraat.

Zichtbaar en benaderbaar
50PLUS wil niet alleen tijdens de verkiezingen zichtbaar op straat aanwezig zijn, ook buiten verkiezingstijd wil de politieke partij eenvoudig benaderbaar zijn. Daarom trekt 50PLUS elke maand het centrum in van één van de Overijsselse steden. 50PLUS wil daar graag in dialoog gaan en kennisnemen van de op- en aanmerkingen, visie en zorgpunten van het publiek. In maart was 50PLUS aanwezig in Oldenzaal en in april in Deventer. Op 28 mei wordt Zwolle aangedaan. Dergelijke stadsbezoeken vinden niet alleen in Overijssel plaats, maar in het hele land en steeds op een zaterdag. Op deze ‘Paarse zaterdagen’ wordt met voorbijgangers gesproken over actuele thema’s in de politiek. Daarnaast wil 50PLUS mensen enthousiast maken voor een lidmaatschap van de partij.

Positieve gesprekken
“We hebben al twee stadsbezoeken achter de rug en we zijn verrast door de positieve gesprekken die we hebben mogen voeren”, zegt Hetty Jansen-Kwast, lid permanent campagneteam van 50PLUS in Overijssel. “Het publiek maakte volop gebruik van de mogelijkheid ons aan te spreken en we kregen de gelegenheid de standpunten van 50PLUS duidelijk naar voren te brengen. Ik kijk er naar uit om dat – samen met Henk Krol en andere leden van 50PLUS – op 28 mei ook in Zwolle te doen!”

Artikel delen:
Reacties 4

Reacties zijn gesloten.