Mokerlauw wint PEC Zwolle Street League

Zwolle – Afgelopen vrijdag was Sportpark de Pelikaan de locatie voor de finaleronde van de PEC Zwolle Street League 2015/ 2016. De winnaar van de PEC Zwolle Street League moest niet alleen veel wedstrijden winnen, maar ook door fairplay, maatschappelijke activiteiten en deelname aan thema avonden punten binnen halen. Het team Mokerlauw uit de wijk Wipstrik wist dit allemaal voor elkaar te krijgen en is daarmee de winnaar van de PEC Zwolle Street League 2015/2016.

pec_zwolle_street_league.jpg 

De finaleronde van de PEC Zwolle Street League was vrijdag 20 mei op sportpark de Pelikaan. Voordat het toernooi van start ging gaven de spelers van Pelikaan Beachsoccer Zwolle een speluitleg. Daarna kon de laatste strijd in de PEC Zwolle Street League los barsten. Want ook tijdens de finaleronde konden er nog punten (binnen de PEC Zwolle Street League likes genaamd) verdiend worden.

Winnaars
De uiteindelijke winnaars van de PEC Zwolle Street League 2015/ 2016 is het team Mokerlauw uit de wijk Wipstrik. Zij hebben in totaal 48 likes weten te behalen. Deze likes hebben zij bij elkaar weten te verdienen door: wedstrijden te winnen, fairplay,  buurtbijdragen uit te voeren en deel te nemen aan thema- avonden. Naast de beker heeft Mokerlauw een clinic van twee PEC iconen gewonnen en mogen zij bij de eerste competitiewedstrijd van PEC Zwolle een ereronde door het stadion lopen. 
PEC Zwolle Street League 
PEC Zwolle Street League is een straatvoetbalcompetitie voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar waarin wijken en buurten van de Gemeente Zwolle tegen elkaar voetballen. De partners van de PEC Zwolle Street League zijn: PEC Zwolle, PEC Zwolle United, SportService Zwolle, Delta Wonen, Gemeente Zwolle, Rabobank, Travers Welzijn, Deltion College.
Eind augustus start het nieuwe seizoen. Er zijn al een aantal teams die zich weer hebben aangemeld. Lijkt het je leuk? Kijk dan snel op de website: www.peczwollestreetleague.nl of op Facebook: PECZwolleStreetLeague of Twitter: @PECStreetLeague.

Artikel delen: