Masterclasses voor onderwijs en amateurkunst

Zwolle – Op maandag 30 mei en woensdag 1 juni presenteren de festivals WAK & Woest een energiek en inspirerend avondprogramma voor een ieder die actief is in onderwijs, cultuureducatie, amateurkunst in de binnenstad van Zwolle. Doe energie en inspiratie op!

mark_tuitert.jpg 

Het WAK Festival (Week van de Amateurkunst) en Cultuureducatiefestival Woest slaan de handen ineen en bieden uitdagend programma voor op (toekomstige) docenten, directies en teamleiders in PO en VO, amateurkunstenaars, studenten en geïnteresseerden. Dompel je onder in de festivalsfeer en geniet van innoverende sprekers, nieuwe contacten en live-muziek onder het genot van bourgondische hapjes en een drankje. Begin de week met de inspiratiespeech door topsporter en Olympisch Kampioen Mark Tuitert. Over dromen, doen en durven. Start en sluit de avond af met muziek van Muppetstuff en Fakkelteit. Een mix van opzwepende, swingende en gevoelige folk muziek gecombineerd met rauwe rap. Inschrijven kan via www.festivalwoest.nl. De deelname is gratis.

Laat je inspireren door DE VRIJE DENKERS over hoe onderwijs, cultuureducatie en amateurkunst kunnen aansluiten op het nieuwe denken én doen van nu en in de toekomst.
Ga op speedate en/of volg diverse MASTERCLASSES. Ontmoet en daag jezelf uit om buiten de gebaande paden te gaan en ontvang hiervoor de noodzakelijke tools.
Festival WOEST!
Hét vijfdaagse cultuureducatiefestival van Zwolle met een dagprogramma voor ruim  2000 leerlingen uit het Voortgezet (speciaal) Onderwijs. Festival WOEST wordt maandag 30 mei a.s. om 09.00 uur geopend door cultuurwethouder Jan Brink.
www.festivalwoest.nl
WAK-Festival
De Week van de Amateurkunst: een bruisend 9-daags kunst- en cultuurfestival in de binnenstad van Zwolle vol vernieuwende en traditionele optredens en performances, inspirerende workshops/ masterclasses, tentoonstellingen en veel meer door en voor amateurkunstenaars in Zwolle.
Stadkamer
WOEST en WAK zijn initiatief van Stadkamer.
Stadkamer verbindt onderwijs, amateurkunst en cultuureducatie met elkaar om kinderen, jongeren en volwassenen een optimale belevenis te geven van kunst en cultuur.
Dankzij unieke samenwerking van Stadkamer met Zwolle Unlimited en Zwolse cultuuraanbieders worden krachten gebundeld in een programma dat een ieder individueel niet voor mogelijk had gehouden.
Meld je snel aan voor één of meer onderdelen op 30 mei en 1 juni: www.festivalwoest.nl 
Artikel delen:
Reactie 1

Reageer