Start kaartverkoop nieuw theaterseizoen

Zwolle – Aanstaande zaterdag 28 mei om 10u start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen 2016/2017 van Zwolse theaters, in Schouwburg Odeon. Een feestelijke dag, want een uur later geven het Britten Jeugd Strijkorkest en de Fakkelteit samen het startschot voor Zwolle Open Podium, voor de vijfde editie van de Week van de Amateurkunst (WAK).

swan_lake.jpg 

Bezoekers kunnen kaartjes kopen voor de voorstellingen die vanaf augustus 2016 in Zwolse theaters te zien zijn en ondertussen genieten van amateurkunst in de zalen van Odeon (gratis toegankelijk). Programmeur Keimpe de Jong zal persoonlijk de eerste kaart verkopen aan de eerst wachtende in de rij. Op zaterdag 28 mei openen de deuren van Café Foyé in Schouwburg Odeon op de Blijmarkt om 08.00 uur. De bezoekers die kaartjes willen bemachtigen krijgen een wachtnummer en familienaam, waarna men afhankelijk van de aankomsttijd en de wachttijd (deze wordt aangegeven) kan plaatsnemen in het café of een voorstelling van het WAK-festival kan bekijken.

Boudewijn Koops (NOABERTHEATER) zal gedurende de dag omroeper zijn en de ‘families’ de weg wijzen en vertellen welke voorstelling van het WAK-festival waar te zien is. Tijdens deze dag staan ook de programmeurs en andere medewerkers van Zwolse theaters met raad en daad voor de bezoekers klaar, om advies en informatie te geven over de nieuwe programmering. Studenten Drama van het Deltion college gaan verkleed de stad in om inwoners van Zwolle te verleiden naar Schouwburg Odeon te komen.
 
Vanaf afgelopen zaterdag kunnen Vrienden van Zwolse theaters al hun tickets bestellen. De voorstellingen van o.a. Typhoon en Ciske de Rat zijn populair onder de Vrienden.
 
Zaterdag a.s. om 10.00uur start de kaartverkoop, ook online via www.zwolsetheaters.nl en natuurlijk telefonisch via 0900-1435 ( €0.45/minuut). Het programma van de Week van de Amateurkunst is te bekijken via www.amateurkunst.stadkamer.nl
Artikel delen: