Ted van de Pavert naar PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle heeft zich versterkt met Ted van de Pavert. De 24-jarige verdediger, die de afgelopen seizoenen voor De Graafschap uitkwam, heeft een driejarig contract getekend bij de Zwolse club. Hij is na Calvin Verdonk en Anass Achahbar de derde Zwolse aanwinst voor het komende voetbaljaar.

Van de Pavert is zeer te spreken over zijn overgang naar Zwolle: ,,Na enkele goede gesprekken, heb ik de keuze gemaakt om de overstap naar PEC Zwolle te maken. De club heeft de laatste jaren goed gepresteerd, heeft goede spelers in de selectie en ik kijk er naar uit om mezelf verder te ontwikkelen als voetballer en persoon. Vanaf jongs af aan speel ik al bij De Graafschap en ik ben de club dankbaar voor de vele mooie jaren. In Zwolle wil ik de volgende stap in mijn carrière zetten.”

Ook technisch directeur Gerard Nijkamp is zeer te spreken over de komst van Van de Pavert: ,,Ted is een speler waar we al langere tijd naar op zoek zijn. Hij is een linker centrale verdediger, die dit jaar bij De Graafschap al eredivisie-ervaring heeft opgedaan. Met zijn lengte, kopkracht en voetballend vermogen is hij echt een versterking voor ons. We zijn blij dat hij volgend seizoen in Zwolle speelt.”

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Als ik Nijkamp was geweest had ik gelijk die doelman van de Graafschap gecontracteerd. We zitten niet zo best in de keepers.


  ⚠️ Meld

 2. hij is mij toevallig van het jaar opgevallen. hij had toen mijn belangstelling gewekt en vind het wel een goede aanwinst.  ⚠️ Meld

 3. @harres

  Een goede verdediger. Dat heeft hij ook tegen Ajax laten zien. Met onze spelers rondom hem heen wordt dit een goede aankoop. FC Groningen wilde hem ook hebben, maar hebben “naast de pot gepiest”.


  ⚠️ Meld

 4. Zou die van der Hart niet wat voor kowet zijn?:D:D
  Nemen wij Pietje Veldhuizen. Pietje en Tedje, 2 nieuwe culthelden voor PEC


  ⚠️ Meld

 5. @denker

  Helemaal geen gek idee! Velthuizen zijn contract is niet verlengd bij Vitesse, dus als ik PEC Zwolle was, dan zou ik daar snel werk van gaan maken. Een ervaren doelman als Velthuizen kunnen we heel goed gebruiken. FC Twente is ook geïnteresseerd in hem, maar als hij kan kiezen tussen PEC Zwolle of Twente dan kiest hij toch voor PEC Zwolle. Het zou ook zo maar kunnen zijn dat PEC Zwolle inmiddels al met Velthuizen bezig is.  ⚠️ Meld

 6. @JeanJacquesRousseau

  Ik denk dat Piet daar inmiddels ook wel van bewust is. Hij was één van de best betaalde spelers bij Vitesse op de loonlijst. Andere clubs gaan echt niet dit soort bedragen meer voor hem neerleggen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.