Zilveren jubileum Klinkerfestival Zwolle

Zwolle – Zaterdag vond voor de 25ste keer het Klinkerfestival plaats in de binnenstad van Zwolle. Ter gelegenheid van dit jubileum werd extra uitgepakt met nog meer orkesten, dans- en zanggroepen.

klinkerfestival_zwolle.jpg 

Er waren maar liefst 25 deelnemers. De diverse groepen (o.a. kapellen, junior showband, mannenkoor, shantykoor, gemend koor en percussiegroep), waren afkomstig uit diverse plaatsen in Nederland en uiteraard uit Zwolle zwierven de hele middag door de straten en pleinen van de Zwolse binnenstad en bezochten diverse cafés en bars. Met een aangenaam zonnetje erbij werd het een muzikaal- en gezellig feest! Op het Grote kerkplein zorgden al de kapellen, groepen en Diff dansmasters voor een doorlopend optreden op het hoofdpodium. Het 25 ste Klinkerfestival werd afgerond met een grote finale. 

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Wij hebben ook gekeken en het was leuk! 😀 Sowieso lekker levendig in de stad gisteren, met het fraaie weer, de markt en talloze activiteiten. Hoezo is het winkelcentrum ten dode opgeschreven?


  ⚠️ Meld

 2. Geweldig georganiseerd, super weer, leuke clubs, kortom wij hebben een prachtige dag gehad. Dank dat wij hieraan mochten deelnemen. Groetjes boerenkapel de rausdouwers uit Haarlem


  ⚠️ Meld

 3. Heb ik het zaterdag nou goed gehoord ?? Dat na dit jubileumjaar dit festival niet meer georganiseerd wordt ??
  Dat zou erg jammer zijn voor Zwolle.. weer een traditie weg..


  ⚠️ Meld

 4. Ik las net in de Stentor dat ze geen subsidie krijgen en jaarlijks 3000 euro te kort komen. De kapellen komen uit heel Nederland en spelen voor een beetje benzinegeld, en zijn zelfs bereid daarvan af te zien. KOM OP GEMEENTE ZWOLLE. Als je – weet ik hoeveel geld – pompt in prestigeprojectjes kan die 3 mille er toch ook wel af?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.