Project Wildeman naar Zwolle Unlimited

Zwolle – Vier eigenzinnige performers die bekend staan om hun energieke en fysieke optredens op Over het IJ Festival en Oerol: dat is muziektheatergroep Project Wildeman. Binnenkort te zien in Zwolle!

heart_of_darkness_project_wildeman_liggend_foto_saris__den_engelsman.jpg 

In hun nieuwste voorstelling Heart of Darkness, bekend door de boekverfilming Apocalypse Now, volgen we de figuur Kurtz die verdwaalt in een eigentijdse jungle waarin het digitale en fysieke met elkaar zijn verstrengeld. Oerkreten versmelten met digitale haperingen, absurdistisch komische stukken gaan over in ontregelende confrontatie met de verscholen gewelven van Kurtz’ hybride geest. Laag voor laag wordt de beschaving afgepeld. Wat blijft er over? Een mens met een holle kern? Juist iets anders, een versplinterd digitaal bewustzijn zonder lichaam? Of iets ertussenin, een verlicht beest met een technologisch zesde zintuig? Deze voorstelling is onderdeel van het programma van Zwolle Unlimited.

Tijdens dit festival zijn de prijzen van de voorstellingen niet van te voren vastgelegd, maar bepaald het publiek achteraf wat het voor hen waard is geweest, niets meer en niets minder. U bent van harte welkom!
 
Wanneer: zaterdag 4 juni 14:00 uur én 20:00 uur en zondag 5 juni 11:00 uur én 13:30 uur.
Waar: Grote Kerk, Grote Markt 18 in Zwolle
Artikel delen: