Start cultuurfestival WOEST

Zwolle – Maandagmorgen heeft wethouder Jan Brink op spectaculaire wijze het Cultuureducatiefestival WOEST geopend. Al vuurspuwend ging het festival van start op de kade van de Thorbeckegracht. Na de opening vervolgden de leerlingen hun weg naar de workshops en voorstellingen die deze week plaatsvinden op het inspiratievolle festivalterrein in de Zwolse binnenstad.

opening_festival_woest_zwolle.jpg 

Van 30 mei t/m 3 juni staan de Thorbeckegracht en het Broerenkerkplein in het teken van Festival WOEST, dat wordt georganiseerd door Stadkamer i.s.m. professionele cultuuraanbieders en Zwolle Unlimited. Het programma bestaat uit professionele multidisciplinaire workshops, internationale voorstellingen, masterclasses, inspirerende sprekers, live muziek, een talentenpodium en straattheateracts. 
WOEST richt zich met haar programma op leerlingen, docenten, directies en direct leidinggevenden van het voortgezet (speciaal) onderwijs, (semi) amateurkunstenaars en -gezelschappen en toekomstige docenten uit de regio Zwolle en Oost-Nederland.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer