Black Sheep Wolfgang in De Enk

Zwolle – Black Sheep Wolfgang zal na Eureka, Bierton en Hedon voor de 4e keer in korte periode Zwolle weer laten rocken… Nu is op vrijdag 3 juni 2016 Wijkcentrum De Enk aan de beurt, het belooft weer een enerverende en gezellige avond te worden.

bsw.jpg 

Black Sheep Wolfgang is een gloednieuwe, frisse vijfmans formatie uit Zwolle. Muziek van Black Sheep Wolfgang wordt gekemerkt door beukende drums, pompende bas, met twee gitaristen zijn wisselende combi’s van blues, funk, rock te horen. De energieke, wegzwevende zang complenteert de band waardoor er een sound ontstaat wat doet denken aan live jam op het podium. De band is bezig op dit moment met single, videoclip, welke zal worden uitgebracht eind juni 2016. Voor meer info zie deze website .

Als "Special Quests" komen de rockmuzikanten van het project New Challenge Let’s Play, onder de naam Muddah R*ckers, een aantal vette nummers spelen.
Beztting bekend: Joel (zang), Djina (zang), Joerie (bas), Giovanni (gitaar) Jelle (gitaar) Sam (gitaar), Marc (drums), Stijn (drums). Voor deze. deze jonge muzikanten geen onbekend tereein, zij reperteren elke zaterdagmorgen in wijkcentrum de Enk o.l.v. van  o.a. John Beumer.
 
NCLP is een nieuw project dat geheel in het teken staat van het motiveren en enthousiasmeren van jongeren in de leeftijd van 12 tot 19 jaar met een muzikaal talent. NCLP brengt de jeugd bij elkaar in het samen spelen, luisteren, overleggen, bedenken, arrangeren, componeren, creëren, brainstormen, maken, delen van dezelfde passie en discussiëren. Kort gezegd: ze vormen een muzikaal team.
 
Voor meer info : 
Het optreden van Muddah R*ckers begint om 20.00.
Black Sheep Wolfgang begint om 21.00 uur. Toegang is gratis !

Artikel delen: