ZHTC al 55 jaar Zwolse trots

Algemene studentenvereniging ZHTZ bestaat vijfenvijftig jaar en viert dat met een groot aantal festiviteiten. Burgemeester Meijer zal de lustrumweek openen op de verjaardag van de vereniging, woensdag 21 november. 

Nadat burgermeester Meijer de lustrumweek ’s avonds officieel zal open in de ZHTC sociëteit aan de Thomas á Kempisstraat, barst de feestvierdaagse los. Met op donderdagavond een studentenfeest in de sociëteit met DJ Gijsbert – bekend van café Roots. Op vrijdagavond is er een gala op de Borrelsboot, waar de gasten geheel in stijl genieten van een cocktail en een hapje. En zaterdag is het tijd om oude bekenden te ontmoeten bij de reünie op hogeschool Windesheim, onder het genot van een rijkelijk assortiment bieren.

In het kader van haar vijfenvijftig jarig bestaan, organiseert algemene studentenvereniging ZHTC in samenwerking met Christelijke Hogeschool Windesheim het Speeddate Event. Tijdens dit evenement, op dertien november, brengt ZHTC stagiaires en studenten in de afstudeerfase van de School of Design and Engineering met bedrijven in contact die een stageplek of een starterfunctie te bieden hebben. 

Zoals het een echte speeddate betaamt, zullen de studenten in rondes van vijftien minuten aan tafel aanschuiven bij een bedrijf. Wanneer de gong gaat heeft het bedrijf vijf minuten om zichzelf voor te stellen, bij de tweede gong doen de studenten dit en krijgen tien minuten om vragen te stellen. Bij de derde gong gaan de studenten naar het volgende bedrijf. Naast het Speeddate Event is er ook een informatiemarkt waarop bedrijven zich kunnen presenteren. De studenten krijgen een stempelkaart waarop ze vijf verschillende stempels moeten verzamelen. Deze kaart is hun lot voor een mooie prijs. 

Artikel delen:

Reageer