Zwolse Love Boat weer naar Gay Pride

Zwolle – Voor het tweede jaar op rij zal stichting The Love Boat Zwolle meevaren tijdens de Gay Pride in ‘t Amsterdamse. Op 6 augustus 2016 is het wéér groot feest op de Amsterdamse grachten. Echter zou het dit jaar wel eens een extra bijzondere editie kunnen worden gezien het Europese tintje en de aanwezigheid van Koning Willem en Koningin Máxima.

love_boat_zwolle.jpg 

De stichting is dan ook blij dat de gemeente Zwolle wederom meevaart in de persoon van wethouder Nelleke Vedelaar. De wethouder draagt graag uit dat Zwolle zich inzet voor gelijkheid en vindt het belangrijk mee te doen aan het feest van saamhorigheid en tolerantie tussen homo’s en hetero’s. De stichting is van mening dat anno 2016, iedereen als MENS respect verdiend; ongeacht je huidskleur, geloof en geaardheid. Liefde verbind en overwint, ‘Loves makes a happy family’!

Wil jij ook in de botenoptocht mee tijdens hét Gay-evenement van Europa en deze unieke ervaring meemaken bestel dan nu je ticket om mee te varen, inclusief unlimitted drinks & gadgets, via www.theloveboatzwolle.nl.
Artikel delen: