Stormloop voor nieuw seizoen Zwolse theaters

Zwolle – Afgelopen zaterdag startte de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van Zwolse theaters. De eerste bezoeker stond om 05.15 al in de rij. Het werd een gezellige en drukke dag in Schouwburg Odeon. Ook dit jaar verkocht Zwolse theaters meer kaarten tijdens het eerste weekend dan het jaar ervoor. Op dit moment zijn er al meer dan 20.000 kaarten verkocht voor het nieuwe seizoen.

Via de website werden de meeste kaarten verkocht, meer dan 80%, via de telefoon verliep het bestelproces vlekkeloos. Voor de voorstellingen van Theo Maassen, Claudia de Breij, Typhoon, Boudewijn de Groot en De Verleiders werden de meeste kaarten verkocht. Voor deze voorstellingen zijn nog (beperkt) kaarten beschikbaar!

Dat de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen van start is gegaan betekent niet dat het de komende periode rustig is bij Zwolse theaters. De komende twee weken spelen nog een aantal grote namen, een mooie afsluiting met misschien wel de bekendste artiesten van Nederland. Nu nog te boeken o.a. Herman van Veen (laatste kaarten, zondag 12 juni), Simone Kleinsma (donderdag 2 juni), Youp van ’t Hek (maandag 6 juni, laatste kaarten), Jenny Arean (zaterdag 4 juni) en Intouchables met Huub Stapel (14 & 15 juni).

Artikel delen: