Eerste DNA fight science examen was in Zwolle

Zwolle – Zondag 29 mei is in Zwolle het eerste in Nederland DNA fight science examen georganiseerd. Er deden 3 kandidaten mee die opgingen voor white grade. De afgelopen maanden hebben ze erg hard gewerkt om zich klaar te maken voor het examen.

defence_lab_zwolle.jpg 

Defence Lab Nederland is een overkoepelend orgaan van de Nederlandse Defence Lab scholen en onderdeel van werelds snels opkomende zelfverdediging- en fitnessorganisatie, Defence Lab met haar hoofdkwartier in Spanje. DNA Fight Science is het eerste systeem dat zich volledig richt om jou praktische en functionele oplossingen te geven tegen het geweld op straat.

Examen
De kandidaten moesten laten zien wat ze kunnen op de volgende onderdelen;
– Fitness/conditie,
– Mechanic & core foundation,
– Combination drills,
– Scenario,
– Sparring,
– Theoritical.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. DNA Fight Science is het eerste systeem dat zich volledig richt om jou praktische en functionele oplossingen te geven tegen het geweld op straat. Kortom; de cursus voor elke hooligan of crimineel.


    ⚠️ Meld

  2. Wat jammer zo’n negatieve reactie! Ik ben toevallig ook begonnen met deze sport en kan zeggen dat he mooie en praktische oefeningen zijn, zowel voor je conditie, reactie vermogen als me veilig voelen als vrouw op straat. Ik zou u willen uitnodigen eens met ons mee te trainen zodat uw visie eens wat verbreed wordt. We hebben er niets aan als mensen maar wat roepen over dingen waar men geen verstand van heeft, erg jammer. Neemt u de uitnodiging aan?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.