Krijgt Zwolle een stoere Survivalrun?

Zwolle – Na het grote succes van vorig jaar, komt er een tweede editie van de ‘Survivalrun Challenge’. Wil jij ervaren wat survivalrun is? Of wil je deelnemen aan een echte wedstrijd? Dat kan op zaterdag 25 juni bij Survivalrunvereniging THOR Zwolle! 
De survivalrun Challenge is een evenement waar leerlingen van groep 5 – 8 van de basisschool, leerlingen uit het Voortgezet Onderwijs en eventueel hun ouders, kennis kunnen maken met de sport.

survivalrun.jpg 

Survivalrun is een van de snelst groeiende takken van sport. Het is een veelzijdige vorm van buitensport, waarbij hardlopen gecombineerd wordt met het overwinnen van hindernissen. Survivalrunvereniging Thor Zwolle bestaat inmiddels 7 jaar en dat is te merken. Het ledenaantal is nog steeds groeiende en er worden volop prijzen gewonnen bij wedstrijden. Inmiddels is de Zwolse Survivalrunvereniging uitgegroeid tot een club met meer dan 200 volwassen- en jeugdleden, die onder professionele begeleiding trainen op een uitgebreide en veilige trainingslocatie.

Survivalrun Challenge
Om nog meer Zwollenaren kennis te laten maken met de razen populaire sport, organiseert de vereniging, in nauwe samenwerking met SportService Zwolle, op zaterdag 25 juni de tweede editie van de Survivalrun Challenge. Hier kan je ervaren hoe het is om te klimmen, klauteren en verschillende hindernissen te overwinnen in het bos. Er wordt voor iedereen een haalbaar, maar ook uitdagend parcours gebouwd met hindernissen. De afstand is ongeveer twee kilometer. 
 

Aanmelden
Het evenement is voor leerlingen van groep 5 t/m 8 van de basisschool, leerlingen uit de onderbouw van het voortgezet onderwijs en eventueel hun ouders. Meedoen kan in de volgende categorieën: 
ouder-kind run, koppel-run (tweetal) of team-run (viertal). Deze wedstrijden vinden in de ochtend plaats.
Daarnaast is er ook een mogelijkheid voor 16 plussers om binnen deze categorieën of individueel mee te doen aan de wedstrijd. Deze wedstrijden vinden plaats in de middag.
 

Voorafgaand aan het evenement worden op woensdag 15 en 22 juni open jeugdtrainingen georganiseerd, waarbij je jezelf goed kan voorbereiden op de wedstrijd. 
 

Voor meer informatie, inschrijving voor de trainingen en de Survivalrun Challenge, kijk op  www.survivalrunzwolle.nl.  Inschrijven is mogelijk tot 18 juni aanstaande. Ga jij de uitdaging aan? 

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.