Kwajongens roven speelgoed van kinderen

Zwolle – Op maandag 30 mei, omstreeks 16.00 uur, waren er twee kinderen van 10 jaar oud met deze geweertjes aan het spelen op een speelveld aan de Goudplevierstraat in Stadshagen. Op dat moment kwamen er twee oudere jongens van rond de 15 jaar oud. Volgens de kinderen begonnen deze jongens direct uit te dagen, scholden zij de kinderen uit en pakte zij hen de geweren af waarop zij er vandoor gingen.

schermafbeelding_2016-06-01_om_12.29.48.png 

Een van de jongens had zwart haar, droeg een trainingsbroek van het merk Adidas, een rugtas met een oranje Nike logo en reed op een mountainbike. De andere jongen droeg een spijkerbroek, rood shirt en een bril. Hij fietste op een herenfiets met fietstassen. De politie van Zwolle vindt het natuurlijk fijn als deze geweertjes weer bij hun rechtmatige eigenaar terugkomen.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. En de politie zal het ook fijn vinden om de daders en hun ouders hier even op aan te spreken en ze vanwege deze diefstal en intimidatie voor de rechter te slepen voor een bezoek aan HALT (minstens). Tenminste, daar gaan me dan maar even van uit.


    ⚠️ Meld

  2. tja, als je van je eigen ouders geen geweertje mag, dan roof je ze toch van de kleintjes uit de buurt ?? >:(

    Ziek en kinderachtig gedrag.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.