Start WRZV damesvoetbal

Zwolle – Naast het opzetten van de VO scholencompetitie, jeugdzaalvoetbal academie en jeugdcompetitie heeft de WRZV ook plannen en het voornemen om komend seizoen te starten met een damescompetitie op de dinsdagavond.

"Afgelopen jaren heb ik veel vragen en verzoeken gekregen of we niet een damescompetitie willen gaan starten. We zijn gestart met het organiseren van de dames Jopie van Kilsdonk toernooien. Hiervan zijn inmiddels twee succesvolle edities geweest. Het is nu tijd om de knoop door te hakken en te besluiten ook komende seizoen het dames zaalvoetbal te faciliteren", besluit Eikelboom.

De competitie voor dames gaat starten in september /oktober en wordt gespeeld op de dinsdagavond. De competitie kan bestaan uit maximaal 10 teams.

Voor informatie over deelname kunnen belangstellende damesteams contact opnemen met de WRZV zaalvoetbal of een mail sturen naar secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl

De animo voor het zaalvoetbal in de WRZV hallen is groot. Het is nu begin juni en de competitie voor de heren op de maandag en woensdagavond is nagenoeg helemaal vol. Dit betekent dat de WRZV competitie is gegroeid naar zeven competities. Er is slechts nog ruimte voor een enkel team op de woensdagavond.

"Daar zijn wij als bestuur van WRZV enorm trots op en een teken dat je als organisatie op de goede weg bent", vertelt WRZV voorzitter Freddy Eikelboom. De competitie loopt nog door tot in de eerste week van juli en we hebben nu alweer een wachtlijst op de maandag voor de competitie 2017/2018 ,na komend seizoen. De enige mogelijkheid om senioren nog te kunnen plaatsen is straks op de dinsdag of vrijdagavond." Het komende seizoen zijn op de maandag drie klassen actief en op de woensdagavond zelf vier klassen.

Ook is de WRZV dit seizoen met een AllStars team actief in de KNVB competitie. Het team wordt samengesteld met spelers die op de maandag en woensdag uitkomen in de reguliere WRZV competitie.

 

 

Artikel delen:

Reageer