Back to the Sixties

In de sfeervolle historische grote zaal van Nieuwe Buitensociëteit kon men zaterdagavond even terug in de tijd, terug naar het uitgaansleven van de sixties.

 

Bij de ‘Back to the Sixties Party’ traden diverse bands op met als hoogtepunt een optreden van John, Paul,  Ringo en George ( The Beatles Revival Band ). Ongeveer 3 kwartier later dan gepland, met de verontschuldigingen van Paul McCartney, lieten ze uiteindelijk de harten van de ongeveer 500 aanwezigen toch weer even sneller kloppen en gingen de voetjes van de vloer. Het feest werd dit jaar geadopteerd door de ‘Rotary Zwolle Noord’ , die dit jaar hun 40-jarig bestaan vieren. De netto opbrengst van deze Back to the Sixties Party komt geheel ten goede aan de Vereniging ‘Volwassenen, Kinderen en Stofwisselingsziekten’ (VKS).

Artikel delen:
Reacties 5
 1. zeg Pedro het zijn leuke foto,s hoor maar ik had er veel meer verwacht misschien heb je ze op je eigen site staan de rest of zo .Kan natuurlijk ook zijn dat je na deze foto stevig mee gefeest hebt en de nodige biertjes achter de kiezen hebt gehad hahahahahahahah groetjes Pieter


  ⚠️ Meld

 2. Tja Pieter het kunnen er niet altijd zoveel zijn. We zijn geen ??uitgaans website?? en eigelijk was er ook niet veel meer. De grote zaal, een klein zaaltje met oude brommers en nog een zaal die niet echt fotogeniek was.

  Dus helaas, een volgend feest misschien weer wat meer foto??s.  ⚠️ Meld

 3. Het is Paul Mc Cartney hier, hallo! Enkel om u te zeggen dat ik NIETS met de vertraging te maken had, zoals misschien uit de tekst hierboven lijkt! Ik was al twee uur voor 23u30 in het gebouw, so..Het lag wel degelijk aan onze geluidsfirma die op weg naar zwolle een ongelukje gehad hebben.Juist is juist! Enne, ik heb me rot geamuseerd , en ik hoop dat we het publiek ‘ a splendid time” hebben gegeven!!
  See you!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.