Wielrenners gunnen VG Sport Zwolle topdag!

Zwolle – Zaterdag 28 mei sloegen de leden van wielervereniging GazGas uit Zwolle de handen ineen. Deze dag werd er een keer niet gekoerst, gebeuld of getraind. Het doel was deze dag om de mensen van VG Sport Zwolle met een verstandelijke beperking een topdag te bezorgen. Ruim 30 leden werden om 10:30u gekoppeld aan de VG Sporters.

img_0497.jpg 

Na kennisgemaakt te hebben verplaatste het peloton zich vervolgens per tandem door de straten van Zwolle via Dalfsen en Heino om vervolgens weer terug te keren bij een fietsenzaak aan de Rembrandtlaan te Zwolle. Dit alles onder professionele begeleiding van motoren. Onderweg genoot het gezelschap van de ravitaillering en hier en daar werd zelfs om de plaatsnaambordjes gesprint. Bij het binnen rijden van Zwolle moest het moegestreden peloton nog even in de remmen knijpen. Gelukkig niet vanwege een valpartij maar vanwege het uitdelen van de dik verdiende medailles.

GazGasser Frederik Bekkers kijkt samen met de organisatie van VG Sport Zwolle terug op een zeer geslaagd evenement. “Het is geweldig om je als vereniging met elkaar in te zetten voor deze geweldige Zwollenaren en hen op deze manier een onvergetelijke dag te bezorgen! Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar”. 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. hulde aan de leden van gazgas, mooi initiatief.
    vaak worden wielrenners alleen als fietspad terroristen gezien die geen rekening met anderen houden.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.