Filmreeks in Grote Kerk

Zwolle – Na het grote succes van voorstellingen van de meermaals uitverkochte film ‘Boychoir’ slaan de Grote Kerk en Filmtheater Fraterhuis een seizoen lang de handen ineen.

Vanaf het najaar van 2016 start het Fraterhuis met de vertoning van een serie films in de Grote of St. Michaels Kerk. Daarvoor doen we een oproep onder de Vrienden en bezoekers van het Fraterhuis om met een filmtitel te komen die ze wel eens op een bijzondere locatie zouden willen zien. Welke film wil je vertoond zien in het “hoogkoor” tegen het imposante decor van de Grote Kerk? Suggesties ontvangen we graag via e-mail aan het kantoor van het Fraterhuis: kantoor@filmtheaterfraterhuis.nl.

Met 80.000 bezoekers per jaar, twee 4K filmzalen en een verrassende programmering, is Filmtheater Fraterhuis een cultureel A-merk in de wijde regio Zwolle. Het behoort tot de filmtheaters waar regelmatig premières en bijzondere voorstellingen te zien zijn.

Het Fraterhuis organiseert ieder jaar een aantal films op locaties buiten het filmtheater: voorstellingen van topfilms op prachtlocaties in en rondom de Zwolse binnenstad. Daarnaast startte in 2013 de Fraterhuis Academie, het onderwijsinstituut van het Fraterhuis met iedere maand lezingen en cursussen over film.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer