Roy Dusink lid Technische Commissie WVF

Zwolle – De Technische Commissie van WVF heeft versterking gekregen van Roy Dusink, voormalig assistent trainer van WVF 1. 

Dusink richt zich bij WVF op de eerste en tweede selectie en gaat zich samen met de hoofdopleidingen richten op de ontwikkeling en doorstroming van jeugdspelers naar het eerste elftal. Tevens is hij vanuit de technische commissie verantwoordelijk voor het eerste en tweede elftal.

roy_dusink.jpg 

Dusink: “WVF is een club die het vooral moet hebben van een ‘groot aantal’ eigen jongens, aangevuld met een aantal van buitenaf. De afgelopen twee jaren is het verloop (te) groot geweest en dit vraagt veel inspanning en nodige moeite om telkens een kwalitatieve goede selectie op te been te brengen.  Om dit in (nabije) toekomst te voorkomen willen we graag de aansluiting van met name A1 naar het 2e en 1e elftal WVF verbeteren. Doelstelling is om de komende jaren te stabiliseren, spelvreugde en een stuk beleving op zaterdagmiddag terug te zien en van daaruit weer de weg omhoog terug te vinden. Daar wil ik graag een actieve bijdrage aanleveren”. Freddy Eikelboom, voorzitter van de Technische Commissie van WVF: “Wij zijn blij met de komst van Roy Dusink. We hebben volop sportieve uitdagingen en Dusink zijn kennis en grote schat aan ervaring kunnen wij heel goed gebruiken”

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer