Penaltybokaal bij Be Quick ‘28

Zwolle – Op vrijdag werden bij Be Quick ’28 op een mooie voorjaarsavond de halve finales en de finale van de Zwolse Colijn & Partners Penaltybokaal 2016 gehouden. Be Quick organiseert dit evenement ondertussen al 31 jaar en zijn er bijzonder trots op dat alle Zwolse voetbalverenigingen hier elk jaar weer aan deelnemen. Be Quick Recreanten 2, samen met Huseyin Torunlar als hoofdscheidsrechter, organiseerden het dit jaar voor de 7e keer in successie.

winnaars_penaltybokaal_2016.jpg 

V.l.n.r.: Niels Halfwerk (SVI), Huseyin Torunlar (hoofdscheidsrechter), Jesse Meiberg (vv Wijthmen), Jan Veldman (sponsor Colijn & Partners), Jasper Nass (ZAC) en Stan Peppelenbos (WVF)

In de halve finales hebben in totaal 150 spelers van alle tien Zwolse voetbalverenigingen geprobeerd om bij de 5 beste D-, E- of F-penaltyschutters van Zwolle te behoren. De gevraagde keepers van alle Zwolse voetbalverenigingen hebben daarbij juist weer geprobeerd om de minste goals tegen te krijgen. Aangezien zowel de spelers als de keepers in de finale wilden komen, werd er een mooie strijd gevoerd met veel goed ingeschoten penalty’s en fantastische reddingen.

In de finale hebben de 5 beste spelers per leeftijdscategorie tegen de drie beste keepers de penalty’s geschoten. De winnaars van de Zwolse Colijn & Partners Penaltybokaal 2016 zijn:
F-pupillen: Niels Halfwerk SVI
E-pupillen: Jesse Meiberg Wijthmen
D-pupillen: Jasper Nass ZAC
Beste keeper: Stan Peppelenbos WVF
Bijzonder:  Keeper Stan Peppelenbos was jaren geleden al de beste F-pupil van Zwolle en mocht destijds zijn penalty’s schieten tegen Luuk Drost.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer