Smartlappenfestival naar De Spiegel

Zwolle – Het is nog geen 5 november en het feest is al begonnen! Vanwege de enorme toestroom van mensen is het Smartlappenfestival in Schouwburg Odeon binnen een uur uitverkocht! Maar niet getreurd: het Smartlappenfestival wordt verplaatst naar theater De Spiegel.

smartlappenfestival_zwolle.jpg 

De kaartverkoop start over 2 weken. U kunt alvast uw gegevens achter laten via de wachtlijst. Heeft u al een kaart dan wordt u benaderd voor het omboeken van de kaarten. Tijdens het Smartlappenfestival 25 jarig Jubileum zie je de twaalf oud winnaars terug. Met dit Smartlappenfestival gaan we dus terug in de tijd. Maar liefst 12 oud-winnaars van het Smartlappenfestival hebben zich voor deze winnaarseditie ingeschreven. Een winnaarseditie, omdat het dit jaar 25 jaar geleden is dat het Smartlappenfestival voor het eerst werd gehouden.

We verklappen niet welke winnaars allemaal meedoen, maar we gaan een flink stuk terug in de tijd. Wees erbij, want sinds jaar en dag is dit tranentrekkende festival binnen de kortste keren uitverkocht.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer