WVF versterkt zich met Ramon Heukels

Zwolle – VV WVF heeft zich verder weten te versterken. De club uit Westenholte heeft voor komend seizoen in de achterste linie versterking gekregen van verdediger Ramon Heukels.

Heukels komt over van zondag derdeklasser SV Epe. Heukels (20) was afgelopen seizoenen actief bij SV Epe. Hij kwam als A-junior bij de hoofdselectie en heeft afgelopen seizoen een basisplaats weten te veroveren in het eerste van SV Epe. Met Heukels heeft WVF een gewenste en talentvolle versterking voor de achterste linie. “Ik heb heel veel zin om er een fantastisch seizoen van te maken bij WVF en ik denk dat ik mij hier verder kan ontwikkelen. WVF is een mooie club waar ik positieve verhalen over heb gehoord. De gesprekken met de technische staf en club waren goed en spraken mij enorm aan. Dit was voor mij de aanleiding om de stap hogerop naar WVF te gaan maken”, vertelt Heukels.

Ook de Technische Commissie en staf is blij met de komst van Ramon Heukels. “Ramon is een talentvolle speler die al als A- junior de stap maakte naar het eerste elftal van Epe. Hij is een verdediger met veel aanvallende capaciteiten. Hij kan dus zowel verdedigend als aanvallend goed uit de voeten”, besluit voorzitter TC Freddy Eikelboom.

Artikel delen:
Reacties 5

Reageer