Laatste element aan gevel kantoor Enexis

Zwolle – Wethouder Filip van As plaatste op 4 juni het laatste gevelelement aan het duurzaam gerenoveerde bovenregionale kantoor van Enexis aan de Marsweg in Zwolle. De markante witte gevel geeft het gebouw niet alleen een eigentijdse en opvallende uitstraling, maar zorgt ook voor een uitermate duurzame isolatie. Het kantoor heeft maar 30% van de energiebehoefte van gangbare gebouwen. Dit levert het resultaat op dat het kantoor de BREEAM-score Excellent behaalt.

foto_1.jpg 
wethouder Filip van As plaatst laatste gevelelement

Veel kijkers
De handeling door de wethouder vond plaats tijdens de Dag van de Bouw, een jaarlijks terugkerend evenement van Bouwend Nederland. Bijna 400 mensen kwamen op 4 juni aar de bouwplaats voor een rondleiding door het vernieuwde kantoor. Op 28 juli levert Bouwcombinatie Trebbe/Van Wijnen het pand op na nog geen negen maanden bouwen. Het bovenregionale kantoor wordt dan op 9 november officieel geopend.

foto_2.jpg
v.l.n.r. Herald Nauta (vestigingsmanager Enexis), Peter Spelt (projectleider BouwcombinTrebbe/Van Wijnen), wethouder Filip van As en Antje de Groot (directeur Trebbe) proosten op het plaatsen van het gevelelementatie

Artikel delen:

Reageer