Molecaten blijft hoofdsponsor PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle is trots om te melden dat Molecaten, campings en vakantieparken, nog minimaal één jaar als hoofdsponsor aan PEC Zwolle verbonden blijft. Molecaten, een familiebedrijf met vijftig jaar ervaring in recreatie, was het afgelopen seizoen ook al de hoofdsponsor en is met de club een verlenging overeengekomen voor één jaar, met daarbij de optie voor nog één seizoen. Zodoende schittert het logo van Molecaten ook komend voetbaljaar voorop de wedstrijdshirts.

Joost Broerse, commercieel directeur van PEC Zwolle, is zeer content over de continuering van het hoofdsponsorschap: ,,De samenwerking met Molecaten bevalt erg goed. Het is een mooi, landelijk georiënteerd bedrijf dat al vele jaren bij PEC Zwolle is betrokken. Na enkele goede gesprekken zijn we tot een verbeterde overeenkomst gekomen, waar we dan ook zeer te spreken over zijn. Het is een goede deal, die voor de komende periode voor rust en stabiliteit zorgt. Ik kijk er naar uit om deze prettige samenwerking voort te zetten."

Tim Slager van Molecaten: ,,Het hoofdsponsorschap bij PEC Zwolle heeft ons het afgelopen seizoen veel gebracht. Zo is onder meer onze naamsbekendheid gegroeid. Als ik naar de samenwerking met PEC Zwolle kijk, dan ervaar ik dat ook als zeer positief. Het gevoel bij de club, de medewerkers en de aanhang is heel goed. Alles bij elkaar heeft dit ons doen besluiten om ons ook komend seizoen aan PEC Zwolle te committeren als hoofdsponsor. We kijken uit naar wederom een mooi seizoen."

Meer over Molecaten
Molecaten weet waar het genieten is. Met vijftien campings en vakantieparken in Nederland en één in Hongarije is Molecaten het decor voor ultiem vermaak, zowel van actieve jonge gezinnen als de 50-plussers. Kenmerkend voor Molecaten is niet alleen de ligging (op unieke locaties aan het water, in de bossen of vlak aan zee), maar ook de wijze van bedrijfsvoering. Duurzaam beheer met oog voor detail en altijd in balans met de natuurlijke omgeving.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Goed bericht!
    Straks met de uitbouw en spelers waar je echt voor naar het stadion komt (Saymak, Mokthar, Accahbar) én de terugkeer van de IJsselderby, kan ik al weer niet wachten tot het nieuwe seizoen begint! 8)


    Maak melding

  2. Ongelooflijk, wat doet die Broerse een jaar lang? Met de gods gratie nog maar een jaartje Molecaten. Het eerste seizoen praktisch gratis en nu voor een verbeterd bedrag. Ja, dat is ook niet gek als je naar het eerste jaar kijkt…. Ofwel 2 jaar lang hoofdsponsor voor een appel en een ei. Dit moet toch beter kunnen voor PEC in de huidige tijd? Joost ga de jeugd maar trainen en PEC neem iemand in dienst die echt geld in het laatje brengt.


    Maak melding

Reageer