Loesje posters vormen expositie in Waanders

Zwolle – Onlangs heeft een groep leerlingen meegedaan aan workshops die op TalentStad Beroepscollege gegeven werden door een medewerker van ‘Loesje’. De sectie Nederlands had deze leerlingen gevraagd om mee te doen met de workshops omdat zij talent hebben voor taal. In totaal hebben 30 leerlingen meegedaan en gewerkt aan Loesje-teksten en de workshopleider is erg enthousiast over de resultaten.

loesje.jpg 

In samenwerking met Loesje en boekhandel Waanders organiseert TalentStad Beroepscollege een expositie met de eigen teksten van Loesje. Het podium onder het orgel wordt hiervoor geheel vrijgemaakt. De leerlingen zijn dan ook bijzonder trots dat hun Loesje-teksten op zo’n toplocatie komen te hangen. Bezoekers die het leuk vinden, kunnen ook zelf aan de slag en een tekst opstellen. Stadsdichter Op donderdag 9 juni a.s. vindt de officiële opening plaats.

Stadsdichter Marieke van Bolderen zal de expositie op een passende manier openen. De expositie hangt van 7 juni tot en met 1 juli a.s. in Waanders in de Broeren en is tijdens de openingstijden van de boekhandel te bezichtigen.
 

Wat:                Officiële opening expositie Loesje-teksten van TalentStad leerlingen 
Waar:              Waanders in de Broeren, Achter de Broeren 1-3
Wanneer:        Op donderdag 9 juni a.s. om 19.00 uur
Door:              Stadsdichter Marieke van Bolderen

Artikel delen:

Reageer