Zomertrainingen Ultimate Frisbee

Zwolle – Vanaf 21 juni traint de Frisbeevereniging Bluefingers Ultimate weer elke dinsdagavond in het Wezenlandenpark. Jong en oud is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het park of om zelf mee te komen trainen.

frisbee_zwolle.jpg 

Voor wie niet bekend is met de sport: Ultimate Frisbee is een echte teamsport. Het is snel, dynamisch en je speelt het gemengd. Binnen speel je 5-tegen-5, buiten 7-tegen-7. Het is de bedoeling de frisbee in de eindzone van de tegenstander te vangen. Je mag niet lopen met de frisbee en er is geen lichamelijk contact toegestaan. Ultimate Frisbee is het ultieme voorbeeld van fairplay, er is namelijk geen scheidsrechter en de spelers zijn daarmee zelf verantwoordelijk voor het goede spelverloop. Dit maakt dat Ultimate Frisbee wedstrijden zich kenmerken door een goede sfeer, plezier en sportiviteit.

De hele zomer zullen de Bluefingers deze zomertrainingen aanbieden in het park.
De jeugd (8 –  14 jaar) is van harte welkom tussen 18:00 uur en 19:00 uur. De trainingen voor volwassenen (15+) zijn van 19:30 uur tot 21:30 uur. Trainingen vinden plaats op het centrale veld in het Wezenlandenpark. 
Voor meer informatie kijk op www.bluefingersultimate.nl of mail naar info@bluefingersultimate.nl 
Extra informatie:
telefoon 06-23477406
e-mail info@bluefingersultimate.nl 
web www.bluefingersultimate.nl
Facebook www.facebook.com/BluefingersUltimateFrisbee
Twitter @BUFZwolle

Artikel delen:

Reageer