Rinette van der Vliet voorzitter Openluchtbad

Zwolle – 

Rinette van der Vliet is de nieuwe voorzitter van het bestuur van Openluchtbad Zwolle. 

Van der Vliet is 42 jaar, fervent zwemmer en al jaren bezoeker van het Openluchtbad. In het dagelijks leven is ze programma- en verandermanager bij Kulturhus Trefkoele+ in Dalfsen en de bibliotheek in Deventer. van_der_vliet_voorzitter_-_foto_ties_van_der_heide_1.jpg

Foto: Ties van der Heide 

“Mijn gezin, drie zoons en een man, is ook regelmatig in het zwembad te vinden. Ik vind het belangrijk om het zwembad voor de wijk en heel Zwolle te onderhouden en te behouden,” vertelt Van der Vliet. 

“Het is een uniek monument waar we trots op zijn en waar veel stadsgenoten elke zomer weer van genieten. Het is een plek in Zwolle waar sport, ontmoeting en plezier bij elkaar komen en die een bijdrage levert aan de leefbaarheid in de wijk.”

“Ik zou de maatschappelijke rol en hiermee het voortbestaan van het bad willen verstevigen door scholen, speciale doelgroepen, verenigingen en bedrijven nog meer te betrekken bij het Openluchtbad,” aldus Van der Vliet. 

Het zwemseizoen bij het Openluchtbad is recentelijk van start gegaan. Een van de belangrijkste onderdelen van het zwemjaar is de ZwemVierdaagse. Die wordt gehouden van 27 juni tot en met 1 juli. Daarover volgt binnenkort meer informatie.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. HEEL ZWOLLE nee hoor een klein groepje maar en je moet ook nog lid zijn anders mag je er niet in hoeveel leden hebben ze ??? Zwolle heeft 120.000 inwoners dus !!!


  Maak melding

 2. @jans, niet zo zuur……. Al met al zo’n 15.000 leden, waarvan 5000 hoofden. Dus gemiddeld 3 pers per familie!

  En dan zonder/ weinig subsidie…. Bijna een half jaar lang 7 dgn in de week zwemmen…

  Ben blij dat U geen lid bent en hoop dat u een fijne zomer heeft in uw eigen opblaasbadje. Want thuis is alles beter en goedkoper!


  Maak melding

 3. hoi Dorus hoezo geen subsidie, elk jaar gaat er gemeenschapsgeld naar die oude meuk, en een half jaar is 4 maand leer eerst maar rekenen zou ik zeggen oh ja en ik ben niet zuur, maar ken de geschiedenis van dat bad zeer goed 😛


  Maak melding

 4. Ach jans je kunt waarschijnlijk niet zwemmen, maar alleen zwammen. Zulke leden als personen zoals jij horen trouwens nergens thuis. Bij elke vereniging heb je een soort van werkplicht maar dat gaat aan figuren als jou volledig langs je heen. Blijf lekker op je zelf als familie Jan jans en de kinderen.


  Maak melding

Reageer