Fotowedstrijd: Zie de mens

Zwolle – Het Diaconaal Platform organiseert een fotowedstrijd rond het thema ; " Zie de Mens " . Daarbij wordt gevraagd om een foto te maken rond de werken van barmhartigheid en/of rond geloof, hoop en liefde. De werken van barmhartigheid zijn de zorg voor hongerige, dorstige, gevangenen, zieken, armen(naakten), vluchtelingen/vreemdelingen en de zorg voor de doden. Wereldwijd is 2016 het jaar van Barmhartigheid, waar het Diaconaal Platform met het thema " Zie de mens " bij is aangesloten.

Iedere particulier kan aan de fotowedstrijd meedoen. Inzenden van foto’s kan tot 11 september. Daarna gaat een deskundige jury de foto’s beoordelen.

De foto’s worden begin november op een bijzondere locatie gepresenteerd, daarna zijn ze eerst op diverse locaties in Zwolle te zien, waarna de tentoonstelling door het land gaat reizen.

De foto’s van minimaal 1 MB kunnen opgestuurd worden naar info@ziehierdemens.nl , voor meer info zie www.diaconaalplatformzwolle.nl onder fotowedstrijd.

Voor nadere info en interviews kunt u contact opnemen met Fokke van Dalen, info@ziehierdemens.nl of met Mink de Vries 06-28987955

Artikel delen:

Reageer